VARMT!

Va ja gillar värmen, så himla härligt, OM man är ledig, tycker det är lite jobbigt å jobba i denna hetta. Men nu är de bara 3 arb dagar kvar sen tänker ja vara ledig ett tag, typ 3 veckor, åh så skönt de ska bli:)

Satt å läste ute på vår fina bron förut men de vart för varmt så då for ja till villavägen å satte mig på altan, fin fint. Sen tog ja och svärmor och skura bryggorna vid badstranden, så mycket fågel skit, äckligt! Fint vart de men de är väl snart bombaderat igen:) Termometern visade 22 grader i vattnet, de är inte så tokigt, men ja ska nog va väldigt varm innan ja hoppar i, man har ju blivit en badkruka. Förr då badade man ju jämt, nu blir de mest om man åker till varamare breddgrader.

Nu blir mer läsning.

Vi ses!

Skön dag:)

Började dagen me sovmorgon, sååå härligt! Sambon har em så då kunde vi äta frukost tillsammans idag, mys:) Har inte gjort så mycket idag, bara tagit de lugnt, känns som de behövdes. Bara njutit av de fina vädret. Tog en tur till hammarn och kollade lite å handlade. Nu ska ja göra mig klar för att åka på dans:) Ska bli skoj.

Funderade nyss över en sak, varför har man sån otur ibland, hade precis målat på mig mascara å då nyser ja, ja ni förstår ju hur fin man blev under ögonen då:( Nu måste ja fixa frillan, om de går!

Trevlig kväll på er:)

Tröööööt!

Idag kändes det att man jobbade långpass igår, em va så trög. Tur man hade sällskap av en sommarjobbare, förresten jätte duktiga tjejer vi haft i 3 veckor. Ikväll har ja både promenerat och cyklat, så skönt! Man skulle ha köpt sig en ny cykel, min är ju som ett vrak, ikväll lånade jag svärmors cykel, jätte fin att cykla på, sen hade hon ett tempur överdrag till sadeln, så den blev så mjuk å skön.

 Imorn är ja ledig, då ska jag ha sovmorgon kan ja lova:) Imorn kväll är de premiär på hällesjö, kanske man åker dit å dansar en sväng. Har inte känt mig så danssugen i år, verkar gå i vågor. Tycker att de är lite för trångt på hällesjö ja, blir ju så himla fullt där inne, man kan ju ibland inte ta sig fram där inne. Men samtidigt är det jätte kul att så många brukar komma dit.

Va ja njuter när de är så här fint väder:) Hoppas de blir lika fint till veckan.

Nu blire till å hänga lite tvätt.

Vi ses!


Jösses!

Oj va dagarna går fort, midsommar har bestått av jobb och mys. Igår kom mor å far å hälsade på, vi hade en heldag med våra päron, mycket trevligt! Va ju mulet på fm men sen kom härliga solen fram. Perfekt väder, de blev grillat till middan.


















Vi tog en prommis runt Ånäset, himla fint ställe de där:) Nästan så att man skulle vilja ställa upp en husvagn där men de är väl lite väl nära hem, men ja vill ju ha en stuga ja, ingen som vet nån som ska sälja sin stuga vid nån sjö?



Idag har ja jobbat ett lång pass 10-21, gick faktiskt bra:) Imorn börjar man sju så de är nog lika bra man lägger sig snart. Men de är ju så svårt å lägga sig när de är så fint väder. Hoppas verkligen de håller i sig vädret:)



Sov gott vänner!

Dropp dropp idag igen

Vilket tråkväder de har varit idag:( Har ju blåst storm ikväll å regnat. Man tog å kröp ner i soffan under filten ,de va skönt. Vi trodde ju att vi skulle klara oss från att sätta igång pannan igen men fortsätter de så här får vi nog starta den snart. Å midsommarhelgen ser ju inte heller ut att bli nå fin, trist. Man är bra dum som klagar på vädret hela tiden, man är ju frisk å kry, de är ju faktiskt det som är de viktigaste.

Idag har ja jobbat, ett kortpass. Ska jobba imorn också:)Blir lite pass iallafall, kul, behövligt:) Sen for ja till P och fikade gomacka:) Tittade på lite foton, skoj. Vilken resa hon hade varit på för längesen:)

Blev pasta me kebabsås till midda, gott blev de. Har suttit å kollat tågpriser nu ikväll, blir nog en sväng till s-holm:) Är ju underbart i s-holm på sommarn, bara strosa omkring å titta:) Kanske åka nån båttur, shoppa lite, äta gott, träffa syrran, kolla in ombyggnationen på hotellet:)

Nu ska ja natta, tror ja ska börja morgondagen me en prommis, fast de brukar ju låta så å sen på morron är de så skönt å sova:)   sov gott på er! Eller kanske läsa lite först:)

Nu förtiden om man ringer till ett ställe dit de är många som ringer så kan man ju oftast bli uppringd istället för att sitta i kö, de tycker ja är bra. Finns inge värre än att sitta i kö"du har nummer 18 i kön tack för att du väntar" man blir ju tokig! Fast ja känner nu att när man nu sitter å väntar på att bli uppringd så kan man ju inte tex, gå å duscha, då lär de väl ringa.

Igår gjorde vi inte så mycke, satte upp ett myggnät, så nu kan värmen komma igen:) Vi blev bjudna på nyrökt regnbåge, de va så jäkla gott. Den bara smälte i munnen. På kvällen for vi en sväng, vi är som sugen på att ha en stuga. Man skulle ha vunnit lite pengar, så kunde man ha byggt en stuga:)

Sitter även och väntar på ett sms svar om jobb, detta system är ju idiotiskt. Man blir ju tokig. Värst är de när man får sms vid typ 8 och förfrågan är om man kan börja halv 8, då blir de fart kan ja säga. Nu va de ju iallafall förfrågan om nån dag framöver.

Nä man kanske ska ta å fika medan man väntar:)

Ha en bra dag!

Dropp dropp dropp

Va less man blir när de regnar:( ja vill ha sooool! Tror ja går å lägger mig:(

Igår hade vi en mysdag, vi va till stan å klippte oss fast på mig så tog hon bara lite, har fått en jätte bra hårcoach:) Hon tyckte till å tipsade om några grejer, jätte bra när de säger va de tycker:) Vi va på Atena och åt pizza, jätte gott va de:) Vi va och tittade på en stereo på Hifi klubben, usch va dyrt de är me ljud, han visade oss ett par högtalare som kostade 90.000, man tror inte att de är sant.

Idag klev ja upp 06.15 då va ja jätte trött, började jobba sju. Vi åkte på hammarn å handla när ja hade slutat sen tog ja en powernapp när vi kom hem, skönt. Fast nu är ja så seg, blir nog soffan resten av kvällen.


Trevlig kväll på er:)


Nöjd

Ingen vinst fick vi men en rolig kväll hade vi:) Å fint väder:) Tog en prommis när ja kom hem, inte kotte ute, bara ja och myggen:) Helt vindstilla, himla skönt.

Nu ska man natta, ska till stan imorn me kära sambon:)

Oj

Är visst idag de är torsdag, ja hade ju tors igår ja:) Idag har jag jobbat, har fått ge insulin för första gången å de gick ju tokbra de:)

Snart kommer M och hennes mamma, vi ska fara på bilbingo i hammarstrand, håll tummarna:) Men ja känner att en huvudvärk är på väg, ja hoppas den går tillbaka:(

Vi ses!

Torsda

Idag har ja varit på en insulindelegerings träff kan man väl kalla de för,vi fick göra ett prov och träna att sticka, får väl hoppas att man klarade provet, så man kan sticka lite i sommar:)

När ja sen kom hem så va de några karlar här ute och skulle gräva i gräsmattan, är tydligen nån vattenläcka(som vi ej märkt av) så han sa att de är bäst att tappa upp lite vatten för de skulle stängas av under dagen. När ja sen kommer in så har sambon nyss duschat, han hann precis skölja ur schampot sen blev de slut på vatten, snacka om tur. Tycker de va lite dåligt att man inte kan få reda på dan innan att de ska stänga av, så man är förberedd. Har ju varit markerat här ute i flera veckor, men man visste ju inte när de skulle börja gräva.

Har varit till P och fikat idag, trevligt. Hon hade så mycke fina blommor i sin rabatt:) Har kommit fram till att vi vill ha en stuga/fritidshus. Inte så långt härifrån och vid vatten ska den vara, där skulle man kunna ha en liten trädgård å pyssla i. Vet ju en stuga vid sjön som ja vill ha men den är nog inte till salu, tycker de är så synd att så många hus/stugor står tomma, en del kommer kanske en vecka per år till sin stuga och vissa kommer det aldrig nån till, så då skulle ju vi kunna få köpa en och vara i hela sommaren tycker ja:)

Idag blev de rester till midda, spagetti å köttfärssås,mmm:) Precis när man hade tänkt att gå ut då börjar de strila från himlen, måste köpa ett regnställ tror ja, för de är ju skönt å vara ute å gå när de regnar:)


Trevlig kväll på er!

Suck

Jösses vilket trist väder:( Fast de blir ju lite gjort inne iallafall:) Håller på att tvätta täcken idag, känns som att man gör de alldeles för sällan, iallafall ja, är dålig på att komma ihåg att tvätta såna saker. Håller på att duscha några blommor också och snart åker snabeldraken fram. Ska laga två rätter till midda idag så behöver ja inte laga nåt imorn, skönt. Blir nog ut en sväng å prominixa sen ikväll.

Tycker de är bra att de finns bloggar ja, ja är ju en sån som brukar skriva dagbok annars, lättsamt att ha de på datorn. Och de som vill kan ju då också läsa va ja pysslar me, verkar som att de finns några själar som läser:)

Nä nu är de slut på pausen:)

Månda:)

Idag blev de sovmorgon, skönt. Sen for ja och kära P till hammarn å fikade gomacka, å tittade på kläder, köpte en kläning ja:)






Gillar den skarpt:)
Kul me lite nytt, man har ju så mycke kläder men man blir ju så less på dem.

Såg dessa fina blommor igår när vi va ute på en liten tur. Bra härligt me sommar, så fint när allt blommar:)




Ska försöka bli bättre på att lägga ut bilder tänkte ja, är ju lite roligare att berätta vissa saker när man kan visa me en bild:)

Blev kycklingsallad idag. Lättsamt å gott:) Men salladen ja gjorde förra veckan me lax å räkor blev godare, den va helt superb:)


Har inte så mycket inbokat i veckan, men ska jobba tors iallafall, kanske blir de bilbingo på torskväll, de tycker ja är ganska skoj:)

Ha en bra kväll!

Varmt!

Jösses vilket väder, som att vara i utlandet:) Ja va har jag pysslat med i helgen då? Jo i fredags jobbade jag sen åt vi på hotellet:) P hälsa på oss på kvällen,trevligt.









På lördan drog vi till norrberget, ligger vid b-forsparken kan man säga. Där firade vi mitt kusinbarn Robin som tagit studenten, herregud han har ju nyss varit pyggis:) Trevlig tillställning:) Vi åt en jättegod smörgåstårta, ja är ju inte så förtjust i de men denna va super, me lax å kräftstjärtar:) Den ska man prova att göra i sommar. Härligt å få träffa syster lite till innan hon skulle fara hem igen. På kvällen gick vi på restaurang Opus i s-vall, himla trevligt å god mat, en riktigt lyckad dag:) Vi skratta så ja fick ont i magen:)

Idag har vi haft fika besök av P och G, skoj:) Sen for vi till villavägen och fika, mycke fika idag:)


En tokbra helg, så härligt å träffa syrran, blir nog ev en sväng till stockholmia på sem:)

Hoppas ni också haft en bra helg. Vi ses

Torsdag

Idag började jag dagen me en prommis/jogging tur, sen har ja tvättat,dammsugat lite,handlat, varit på flatmo och köpt myggnät, gjort middag som blev en härlig sallad me lax,räkor,krabbstick,gurka,sallad,ärtskidor,majs,solrosfrön, gott blev de. Ikväll har vi suttit ute solen, blir tokig att man inte har nån altan eller fin brokvist, våran rasar ju ihop snart:( Tror att vi måste köpa oss ett fritidshus.

Nu ska man försöka sova i värmen, ska ju jobba imorn:)

Gonatt

Mys:)

Idag har ja varit till laggis å haft en systerdag:) Så himla härligt å få krama om henne, har inte träffats sen jul. Vi for till birsta å kolla lite, ja köpte ett linne och några glas som ja ska pröva att göra pannacotta i :)Vi åt lunch på charm, bakad potatis me skagenröra, mmm va gott. Fast ja höll på att bli snuvad på maten, de va en jäkla tant som snodde min mat framför ögonen på oss, tur ja fick en ny, annars har de kunnat gå illa för tanten:)

Åt min första mjukglass idag,me saltlakrits strössel, jätte gott va de:) Nu ska ja gå ut en sväng i de fina vädret:)

På återseende!

Tisdag

Är inte riktigt kompis me åskan jag, tycker den är obehaglig när man är själv. Så de va tur att sambon va hemma när ja kom från skolan:) Har brakat på rejält på em och kvällen. I sörbygden hade de varit en tromb, en i sambons jaktlag såg den komma från sjön och upp på land och fällde flera träd, läskigt.

Idag har man varit till bräcke, å de va väl som vanligt, tycker bräcke är en väldigt tråkig ort. Kommer att sakna våra klass kamrater som nu har tagit examen, men vi ska garanterat träffas:) Väldigt trevliga flickor:)

Imorn ska ja åka till laggis, min kära syster har kommit hem idag:) Så vi ska hitta på nå skoj imorn:)


Kanske måste dra ur jacket nu, verkar som åskar inte vill lägga sig:)
Sov gott!

Härlig helg!

Har varit en bra helg. På fredan jobbade jag sen plugga ja lite, på kvällen blev de en biltur, en lång sådan. Vi for till stugun-mårdsjön-skyttmon-å sen kommer jag inte ihåg va nästa ställe hette men vi kom fram i krokvåg, å sen via hammarn å hem.

På lördan blev de också en biltur, vi for till svenstavik på dollarstore sen till stan via myrviken-oviken-frösön, å sen blev de midda på eastern, mumma va gott de va:)

Igår gjorde ja sista på skolarbetet, så nu är ja KLAR eller har iallafall skickat in alla uppgifter, sen får man väl se om de blir godkända. Sen är de bara en termin kvar, skönt. Himla skönt att de är sommar nu, har varit less på slutet å plugga. Vi grillade igår hos svärisarna, gott gott:) Sen for vi till notåvallen å gick över hängbron, den va väldigt svajig:)



Idag började vi med en prommis i solen,1tim och 10 min, skönt:) Blir nog kanske en sväng till hammarn på affärn sen, är ju stängt här idag.Imorn bär de av till bräcke på skolan.

Ha en bra dag i solen!



Nöjd!

Gick kanon å jobba natten, himla trevliga arbetskamrater, fast ja saknade en, min favvo:) Idag när ja vaknat så drog ja till mor å far:)Å där blev ja bjuden på mat, inte tokigt:) Mamma å ja åt från tai kiosken å pappa en sallad, å min kära sambo kom också, han hade varit på tunadal å lossa, så de passade perfekt att ta rast i laggis:) Mysigt:) Är himla gott me tai, mmmmmm:)

Sen for morsan å ja till birsta en sväng, träffade en kär vän en snabbis, hon hade fullt upp på jobbet. Saknar verkligen inte att jobba i birsta, nä ja trivs bra där de är lite lugnare ja:)

Jäklar va mina ögon svider, måste nog sova tror ja, blev ju inte så många timmar idag.


Sov gott:)


RSS 2.0