Längtar

Sitter och laddar för kvälls jobb, tredje kvällen i rad, ser fram emot den för jag ska jobba med en kollega som ja trivs så bra med:) De bara flyter på liksom:) Har nu jobbat klart på vik:et som jag hade men redan på måndan fick jag jobba igen:)

Känner idag att jag längtar som faaan till sommar å allt va den innebär:) Längtar tills sommar danserna drar igång, höll på att bli dans i fredags men fick inget sällskap, så då blev de soffmys me sambon å de är ju inte så tokigt:)

Är jäkligt less på detta grå väder nu, vill ha massor av sol känner ja, man behöver de! Kanske måste gå och sola nån dag.

Idag blir de blodpudding till midda, mums!

Ha en bra dag:)

Hahahaha:)

Fan va jag har skrattat denna vecka, underbart roligt har de varit:) Har haft en jätte bra vecka på jobbet, skrattat så ja fick ont i magen:)

Igår vart de en tripp till Birsta me kära vänner, väldans trevlig dag me mycke tok å skratt:) Men man skulle haft nå tusen å kunna shoppa för, varför ska man hitta så mycke när man har lite pengar då! Och ett besök på Max blev de, fan va gott de va!:)

Imorn blir de jobb och på söndag kalas, ska göra en hello kitty tårta ja:)

Trevlig helg!

Tjena!

Jobba jobba jobba, ja de är va jag gör, varje dag känns de som:) Har haft  hosta i en vecka men den har gett me sig nu, så jobbigt på nätterna, för naturligtvis är de ju då det är värst:) Får sitta å sova å de är ju inte så jäkla skoj:(

Ska ta tag i träningen så fort jag känner mig helt bra, känner mig taggad nu:)

Har haft två jätte bra dagar på jobbet nu:) Igår höll ja på att garva ihjäl mig, hade en reservbil, minsta och bland de fulaste ja sett, den va så liten att man knappt såg den:) Knappt någon motorhuv och man kunde bara sitta två å sen va den slut, hihihihi:) Men den gick jätte bra, så lite frän va den ju:) Å idag har jag haft sällskap av en kollega, roligt när man kan åka tillsammans:) Mycke skratt= då mår man bra:)

Nu laddar man för morgondagens jobb:)

Kort helg:(

Känns inte som att de varit nån helg när man jobbat, jobbade kortdag idag men imorn kör man på igen. Men vilket väder de har varit, hoppas de håller isig till veckan när det är sportlov.

Å veckan som kommer är också fylld me jobb, kanon bra de:) Får se om de blir lite slalom också, backen är ju öppen mer denna vecka:)

Nu ska ja kurera mig me te, har lite förkylning på gång tror ja.


Ha en bra söndagskväll!

Brunett!!!!

Ja tog å tona håret mörkt ja, de trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle göra, jag är ju en liten fegis ja:) Men tur att jag gjorde de för jag är jätte nöjd:) Som de känns nu så vill ja inte ha nån annan färg, måste tonas eller färgas på en gång när de börjar gå ur:)

Har fått mera jobb också, känns jätte bra:) Ska iväg sen på ett kvällspass:)

Skönt att de inte blåser idag, är fan så less på blåsten. Å solen skiner som en tok, fram me solbrillorna! Älskar den tiden som vi har framför oss nu:)


Trevlig lördag på er!

RSS 2.0