Bra dag:)

De har jag haft idag, det gick trögt me fika försäljningen men vi sålde bra me kläder och aloe vera. Trodde att det skulle kännas långt med 13-19 men de har flytit på bra, men tiden går ju fort när man har roligt, eller hur? Så nu laddar vi om för lördagen som blir i Hällesjö:)

Imorn blir det till att plugga och sen iväg till fd arbetskamrater och visa kläder.

Känner mig glad, livet är bra härligt:)

Ja just hade ju en date me john blund strax, bäst att borsta gaddarna sen är man redo:)

Sov gott!

Jösses

Va mycke man hinner när man kliver upp tidigt, eller så tidigt vart de ju inte men iallafall så har ja hunnit pyssla me mycke idag ja.

Har bakat två sorters kakor, tvättat, handlat, renskrivit en uppgift, gjort lite saker inför imorn, så nu känner ja mig nöjd:)

Ska pröva att göra kyclingfile i ugn idag, hittat på ett eget recept, sen om de går att äta de får vi se, stackars min sambo, får stå ut me mycke han:)

Imorn är de alltså dags, mellan 13-19 finns jag i storstugan vid Hc här i Kälarne, kom gärna dit om du är intresserad att kika på kläder eller Aloe vera produkter som min vän Malin har med sig, vi kommer att sälja fika för 30:-, Välkommen!





Ny vecka:)

Sitter fortfarande me dessa jäkla lagar, blir aldrig klar känns det som. Dagen har givit mig både bra och mindre bra saker. Blev väldigt glad idag på plugget, vi fick se filmen Hur många lingon finns det i världen, vilken bra film, man blev glad men den va lite sorglig också, blev blött i ögat ett tag, men en väldigt fin film, med härliga människor:)

Imorn blire plugg här hemma och lite bakning:)

Skulle inte förvåna mig att sen när man är klar me detta(Lagarna) så tänker man att de va väl inge svårt, brukar ju kunna vara så :)

Less!

Usch va jag har kört fast i en uppgift:( Fy va tråkigt de är me lagar, kommer aldrig ändå att lära mig dessa. Tror ja ger upp och frågar om hjälp imorn på skolan.

Igår tog ja med mig två brudar å for till sundsvall på dans, blev inte så mycke dansat men en trevlig kväll ändå, blir så impad av alla duktiga dansare. Shake va som vanligt bra men jag trodde det skulle vara mer folk. Men de va lite ruggit när vi for hem, bara 2 grader, snart är vintern här:( Va hemma vid 02.30 så idag blev de sovmorgon.

Imorn bär de av till Bräcke och lite socialpsykiatri. Denna vecka är ganska fullbokat med skola och klädvisningar,skoj:) Har nyss bakat lite kakor till onsdagen och igår blev de en morotskaka.

Nä man kanske ska ta å göra ett sista försök, måste vara väldigt trög ja, eftersom jag inte hittar info om detta. Känns som att ja kämpat me denna uppgift i flera dagar.

Hej hopp!

Vart tog denna dag vägen?

Ja herregud då va de kväll igen, ibland önskar man att dygnet hade fler timmar:) Idag har ja spenderat tid med en kär vän, sen har jag affischerat lite, jag och M ska nästa onsdag vara i storstugan här i Kälarne och visa våra produkter och kläder, ska bli skoj:) Har varit å jobbat ett kortpass också.

Ska sätta mig å försöka plugga lite nu men de känns inte så inbjudande. Ihelgen blir de ev dans i sundsvall till Shake, skulle vara skoj om de blir så:) Har ju inte dansat på ett tag nu:)

Gillar inte att de blir så mörkt, de är klart de är ju mysigt när man börjar tända ljus å så men jag skulle vilja ha ljust ett tag till, i december då kan snön få komma och de kan vara mörkt å sen i februari kan de få blir ljust igen. Tänk om man kunde få bestämma sånt, bara en gång iallafall.

Tack å hej lagarna väntar på mej:)

Kyckling:)

Ja de är min favorit de, idag blev de kycklingsallad, mmm va gott de va:) Skulle kunna äta kyckling flera gånger i veckan, grillad,wokad,i ugn ja kycklingen den är helt enkelt bäst!

Har varit en bra dag, sovmorgon å sen spenderade ja flera tim i Hällesjö, trevligt:) Nu ska ja plugga resten av kvällen och kanske ta en prommis:) Imorn lutar de åt att de blir en sväng på hammarn, lite ärenden som ska uträttas.

Hej hopp:)

Tankar

Va mycke tankar man kan ha i skallen, helt otroligt, man undrar ju varför de ska vara nödvändigt. Man önskar att man bara kunde stänga av dom ibland.

Har varit på trevligt fika idag, de gillar ja:) Sen har jag suttit å läst en bok som ja sen ska göra en resencion på, knepigt hur man kan bli inne i en bok liksom, man kan inte sluta läsa, bara lite till, bara lite till. Så nu har ja läst ut den och ska börja skriva men först ska ja iväg å jobba ett kortpass.

Ser framemot morgondagen, ska iväg till M och planera lite:)

Nu blire midda:)

Jaha

Igår kväll så tog våran tvättmaskin att sluta fungera, men våran hyresvärd tog å fixa de där jätte snabbt, idag har vi en ny maskin som nu rullar:) Igår kväll hade vi främmande av två grabbar, trevligt:) Idag har ja varit på skolan, gick bra. Nu är det bestämt vart vi ska göra apu´n, ja ska vara i ösund på en särskola, har lite delade funderingar över hur de ska bli, men man får ju hoppas de blir bra.

Nu blir de midda, idag ensam eftersom sambon har em vecka. Blir rester av woken sen igår:) Sen drar ja iväg å jobbar ett pass:)

Brrr

Usch va kallt de börjat bli, va ju 0.5 minus igår morse:( Alltid jobbigt innan man blivit van kylan. Men så svårt att klä sig, hur mycke ska man ta på sig. 6 grader nu å ja ska ut å gå, hm ska man ta vantar tro?

Igår tog vi reda på älgkött, himla trist men bra att ha i frysen:) Så skönt när de är klart. Och på fredag kväll hade jag stoppat in en tjälknöl i ugnen så de vart perfekt å äta den igår när vi va klar, ja tacka vet ja älgkött, sååå jäkla gott, tycker jag iallafall:)

Resten av dan ska ja plugga å stryka kläder, imorn bär de av till skolan. Då ska vi bestämma oss om APU´n. Och ha lite geriatrik tror ja de va.


Hej å hå ut å gå!

04.50 pip pip pip

Japp då ringde klockan så fint imorse å vi steg upp, har varit me på jakt idag ja:) 06.30 satt vi beredd på passet. Naturligtvis blev de blåsigaste dan idag på hela veckan. Men de va skoj ändå. Men gud va gott det är att fika ute i skogen, I love it:) En älg i backen blev de, kul när de händer nåt:)








Mmmm vilken gobit:)

Trevlig kväll på er!

Glad:)

Känner mig så glad idag, blir glad när ja umgås me en viss person:) Vi har varit på de lokala fiket å ätit lunch:)

 Nu hänger kläderna på stången men som vanligt fick ja inte allt ja skulle ha, så de fattas ju några plagg men de blir nog bra till slut. De va ju jätte svårt att man skulle välja stl själv, känner att de vart inte bra, man vill ju vara alla till lags men de går ju inte, man skulle varit miljonär så man kunde köpt in flera stl av varje plagg, men de går ju bra att byta om de blir fel stl när man beställer:) Så är nån intresserad att kika så säg till, gå gärna in på capricollection.se och titta.















Nä man kanske ska ta å plugga lite. Ha en bra dag allihop!


Dörrar:)

Man blir lite full i skratt över vissa saker när man är ute å jobbar, tex att det ska vara tre dörrar innan man kommar in i huset till vissa, jösses va jag skulle bli less på alla dörrar, men de är ju så på gamla hus, tänk innan ja hade låst och låst upp alla dom när ja ska hem och bort:) För alla måste ju låsas:)

Idag kommer äntligen min kollektion, så idag har ja fullt upp, sätta upp lappar, boka visningar, packa upp, stryka och sen ikväll ska ja iväg å jobba, fjärde kvällen irad:)

Nu blire frukost:)


Snark snark...

Ja inatt har man inte sovit mycke, sambon har toksnarkat, tredje natten irad, såååå härligt. Tur att vi hade bara halva dan på skolan, annars har man nog somnat.

Igår kväll när ja jobba såg vi en jätte stor uggla, fränt för jag har inte sett så många ugglor ja:) Förra sommarn fick ja se uggelungar, de va häftigt, jätte stora ögon hade dom. Ikväll ska ja iväg å köra ett pass igen, tar man många kortpass så blir de ju litte timmar iallafall, tur man har nära till jobbet annars skulle de inte löna sig. Fast de känns bra konstigt att åka å jobba bara tre tim men men:)

Tror ja tar en powernapp:)

Skallebank:(

Ja jäklar vilken huvudvärk ja hade igår kväll, ville inte gå över. Så en av oss hade ont i huvudet och den andra va dötrött efter jakten, vilket lördagsmys:)

Nu är de bara att ladda för jobb ikväll och skola imorn, ny kurs igen, socialpsykiatri, kan bli intressant. Så veckans planer är:

- Skola
- Jobb(iallafall mån kväll, sen vet man inte)
- Ev följa me på jakt
- Ev lunch i sundsvall
- Packa upp min kollektion, ev hinna ha en visning

Ja ungefär så blir de nog:)

Idag ska ja slå till å göra fläskfile och ugnsrostade potatisar och morötter, mmmm:)

Ha en bra söndag!


Lörda:)

Idag blev de lite sovmorgon, va så skönt å somna om när sambon åkte iväg på jakt vid 5 imorse. Har stökat på här hemma idag, dammsugat, städa badrummet, tvätta och varit å handla.
 
Dagens midda blir tacos, jösses va de är gott:) Man blir liksom aldrig less på tacos:) Även gott att äta me kyckling å fajitas kryddmix.

Promenad dags nu kanske:)

Bra dag:)

Idag har ja varit på skolan halva dan, började en ny kurs, rehab/hab blir nog en intressant kurs. Sen när ja kom hem for vi å gratta P, trevligt å gott fika:) Idag blev de midda på hotellet, kycklingwok ganska gott va de:)

I helgen har ja inte planerat så mycke, ska jobba sön kväll å sambon ska jaga hela helgen. Är pub i Hällesjö me en man kort imorn, skulle vara skoj att åka dit å digga lite, får väl se va som händer imorn.) Synd att de är så långt till övik annars hade man kanske farit på maran:)

Fick ett sms igår från en kär vän som ja inte träffat på länge, så till veckan kanske de blir en lunch träff:)

Är lite less att ja inte fick min klädleverans innan helgen, hade ju tänkt att stöka på det i helgen, fixa å dona:)
Men de är bara att vänta, förhoppningsvis kommer den på ons, en sak som är negativt med att bo på landsbygden är att schenker bara kör hit ons och fre, men de kommer ju iallafall hit tillslut.

Ha en myskväll allihop!

Tlööööt

Oj har varit en lång dag idag, tur ja sov mycke inatt som va. Började jobba 10 och slutade 21, men de har faktiskt gått bra. Men man har svårt att koppla av när man kommer hem, skulle behöva sova för klockan ringer 06.00 imorn, så då blir de skola några timmar, sen ska vi gratta kära vännen P:)

Kursen vi ska börja imorn är rehab/habilitering, ska bli intressant.

Ska nog försöka stänga de blå nu, sov gott:)

Dripp dropp dripp dropp....

Ja men de va väl ett himla regnande, tycker så synd om alla jägare, kan ju inte vara nån tjusning att sitta i skogen nu.

Men för min del så gör de faktiskt ingenting. Idag har ja redan hunna varit på hammarn en sväng å gjort några ärenden, sen hem å åt lunch, tänkte äta på brödbiten men ja är en sån som inte gillar å fika själv. Så ja for hem.

Va en gubbe på affärn som stank svett, inte så ofta ja är på affärn på hammarn men tänk att varje gång ja är där så ser ja denna gubbe. Ja ryser, usch fy blä, läskig blick har han också.

Nu ska ja tok plugga nån timme, känner mig taggad:)

Dagens middas tips är: Lasagne och sallad

Bra dag:)

Idag är en bra dag, sitter å pluggar, perfekt väder för mig som ska vara inne, men jätte trist för alla som ska vara ute, tex alla jägare, tycker synd om er, usch va blöt ni ska bli:( Men de verkar ju spricka upp nu ser ja, kanske blir en fin eftermidda till slut:)

Sitter å skriver om åldrandet, ja gammal ska vi ju alla bli men de flesta är nog skraj inför detta naturliga som ska ske. Men ja tror inte man skulle vilja vara ung hela livet heller, ibland känns de som att man vill stanna tiden bara några år liksom men tänk va jobbigt om åldrandet skulle stanna helt, lite rynkor vill vi väl ha, hihihi:)


Ska iväg å jobba sen ikväll, fick ett långpass på tors också, går ju bra de här:)


Dagens middastips blir: Fisk och potatismos med morötter och remouladsås.


Åter till skrivandet å läsandet:)


Skola:)

Ja då har man varit på skolan idag då, vi blir ca 9-10 st i höst, skoj att vi blev några fler nu. Nu va de lite frächare på skolan, de hade målat lite ljusare färg på väggarna och inhandlat lite nya möbler, å ett fint klassrum hade vi, hoppas vi får vara där nurå, så vi slipper de iskalla rummet vi hade i våras.

Vi började med Geriatrik idag och på freda blir de rehab/habi, blir nog bra bara man kommer igång, just nu känns huvudet fullt, så idag ska ja inte göra nå mer tror ja, får ta tag i det imorgon:)

Dagens middas tips blir: Makaroner och köttfärssås och morötter till:)

Vill att kläderna ska komma Nuuuuuuu!

Har fått några arbetspass också, bara korta men alltid något:)

Måste ut å gå ikväll, är ju tokskönt ute, 18 grader, helt otroligt! Nä man skulle haft sig en MP3, jag är förmodligen den sista människan som inte har någon sån, så när ja är ute å går så får ja helt enkelt sjunga själv, ja ja när ja möter nån så är ja självklart tyst:) Hihihi:)

Ha de gött!

Men åh:)

De va ju tokgott me kolbullar, VARFÖR har ja aldrig ätit de förut! Kanske för att ja tycker de ser så flottigt ut när de steker dom, men nu har ja äntligen smakat. Men de är klart de smakar väl lite olika beroende på den som gjort dom, dessa hade en riktigt kolbullekarl från sörbygden gjort:) Så gott me de knaperstekta fläsket,mmmm:)

Gårdagen va så mysig, nästan hela dan spenderades i Hällesjö, mycket trevligt. Å nu har vi äntligen extraljus på bilen:) Börjar ju blir så mörkt på kvällarna, gillar inte ja:(

Ja imorn drar allvaret igång igen, bara att pallra sig upp me tuppen. Ska bli skoj:) Undra om syrran har träningsvärk idag, hon va me på tjejmilen igår, bra gjort siss:)

Skitjakt på er alla som ska jaga imorn:)

Nu blire en sväng till den lokala affären å inhandla matsäck till morgondagen:) Å sen ett jobbpass:)

Dagens middastips blir kyckling i schezuansås med ris till och grönsaker.

Hej hopp!

Kolbullar, gott eller inte?

Åh va glad ja är idag, även fast ja sov så dåligt inatt. Hör å häpna men jag har aldrig ätit kolbullar MEN idag ska ja göra min debut i kolbulleätning:)  Vi ska snart dra till Hällesjö till de goda vännerna och sen drar vi till Sörbygden och ska äta kolbullar, hmm ja man undrar hur de kommer att smaka, men de ska väl vara som typ fläskpannkaka tror ja. De ser ju inte så gott ut men känner att de är dags nu:)


Härligt väder:)

Åh va glad man blir när solen tittar fram, idag började jag dagen me en prommis i solen, så skönt:) Nu funderar ja på va dagens midda ska bli, ibland bara kommer man inte på någonting att äta.

Håller på att försöka nå botten på tvättkorgen, men den verkar aldrig hittas:)

Nu så, dagens midda blir skinksallad med vitlöks bröd till och grekisk dressing:) Fick nåt tokryck nyss å va ut och städade bilen, nu är den så fin så:) Fast skitigt utvändigt så de får sambon tvätta sen:)

Helgen blir nog lugn, kanske ett besök till Hällesjö och på söndag ska ja jobba. Tror man måste ge sig ut igen på en prommis, är ju strålande väder:) Dumt å sitta inne då.

Trevlig kväll !

Förberedelsernas dag

Oj va långt ord de där,hihihi:) Ja iallafall så håller ja på å laddar inför både skola och att kläderna ska komma. Lite å fixa me, kolla så man har galgar så de räcker, skriva lappar å sånt. Känner mig väldigt laddad iallafall. Så nu hoppas ja att ni vill köpa nått fint höstplagg av mig:)

Kanske en sån här:

Valerie Tunika Duvblå
Visst är den fin, finns även i mandelvit.




Eller kanske en kjol



Brooke Kjol Ljus Kamel
Denna gillar ja, finns i brunt också:)
 Ja de finns mycke fint:)

 Dagens middas tips är:

Hemmagjord pizza:)

 Blev så gott pasta me lax som ja gjorde igår, va skulle man göra utan de där braiga laxfilerna, I love it:)

Tog en prommis igår kväll, en fördel att de håller på att bli höst är att de är så skön luft ute, å de bästa är ju att gå i skogen, fast ja måste erkänna att ja är lite skraj att de ska komma en björn men den risken får ja väl ta då:)

Vi ses!





RSS 2.0