Jösses!

Fy va trött ja är, inte van å kliva upp 04.45, de känns nu, sen sov ja dåligt inatt också. Så de blir nog natta snart. Annars har de varit en bra dag, tog en prommis till lillänge efter praktiken å sen ner på stan en sväng och åt midda me Malin mfl, trevligt. Maten va inte så jätte bra, ska nog inte äta japanskt nå mer ja. Sen tog ja en prommis hem via dollarstore, hade mycke julgrejor men ja köpte inte en enda, otroligt va? Lätt att man handlar mer än man behöver där, allt är ju så billigt men idag blev det bara en deo och en tandkräm:)

Skulle ju ha pluggat också, får nog sätta i tandpetare i ögonen:)

Sov gott!

Packaväskan.nu

Japp då va de dags igen, imorn bitti tar ja bussen in till stan, 05.35 går den, jäsp jäsp, undra hur pigg man kommer vara då:) Denna vecka blir lite annorlunda, skolan har lov så det är fritids hela veckan, lite olika aktiviteter blire, vet att vi ska på bowling iallafall, kul!

Ihelgen har vi bara myst, sovit, tagit de lugnt, haft de jätte bra:) Igår kväll fick vi besök av P, trevligt, blir ju att man träffs så sällan nu när ja är i stan men snart är de som vanligt igen, då kan vi fika som vanligt:)

Idag bjöd vi svärisarna på kycklingwok, mums va gott de blev:)

Packa klart kanske:)

Snart fredag:)

Ja då har snart även denna vecka gått, å den har varit bra, men ja längtar hem till sambon. Men imorn far ja hem, ska hämta skodan som nu är klar när ja slutat.

Igår va ja och B och åt kina mat, gott gott, sen pluggade vi en stund och kikade på bonden sen blev de en prommis tillbaka. Man går å man går, skönt:) MEN ja fick ett skavsår i går pga av att ja hade på mig ett par strumpor som va lite för stor, inte bra, så idag blev de bara en kortare sväng, hade tänkt gå till dollarstore men de får bli till veckan.

Nu ska ja packa upp en dammsugare och provköra den och sen renskriva lite och sen packa, så får de bli!

Bra dag:)

Japp de har de varit, bra praktikdag med bakning, skoj:) Sen gick ja ner på stan å träffade ungdomarna och åt midda me dom, trevligt. Sen hade ja en biodejt:) Svensson svensson, den va rolig, mycke skratt blev de:) Sen en prommis tillbaka till lägenheten:)

Ännu en dag:)

Vart tog helgen vägen, inte vet ja inte vet ja:) Iallafall så är det inte kul å åka buss, proppfullt när ja skulle åka hem i fredags, fanns två platser kvar, slapp ju stå iallafall:) Väl hemma så blev det äntligen fredagsmys me sambon:) På lördagen for vi till birsta och hämtade min telefon som varit hos doktorn, äntligen:) Sen blev de midda i laggis å gud va gott de va, porterstek och kokt potatis och kokta morötter, mums! Härligt å träffa mor och far:) På söndan blev de en tur till albacken och leverera kläder och fika, trevligt å vips va helgen slut å ja måste packa, mindre kul:(

Har inte varit på topp idag, men imorn blir de nog bättre. Imorn kväll blir de ev en date:)

Nä man kanske ska ta å diska, märks att man är van diskmaskin, som tur är blir de ju inte så mycke disk när det bara är jag:)

Hej hopp!

Jaaa

Imorn blire hemfärd mot Kälarne, men först praktiken. Ska ta bussen, tar ca 1.40 till hammarstrand, så kul å åka buss eller?

Idag har de varit så råkallt, å vi har varit ute på promenad, brrrr, och letat fina löv som vi sen har gjort figurer av, kul:) Känns bättre å bättre för varje dag som går. Ikväll har ja gjort en prommis till affären och sen pluggat lite men bara lite:) De blev en lång kvälls prommis igår, å svart hann de bli, tur ja tog reflexvästen på mig, skulle haft pepparspray också, gick igenom ett skumt område:)

Måste ta å packa väskan nu ja:)

Hej hopp!

Ja se de snöar:)

Japp idag har det snöat men de blev ju inget på backen, bara blötsnö som kom. Idag har jag lärt mig några tecken, det kan nog bli några under dessa veckor, skoj:) Efter skolan tog ja en prommis till affären, blev grillad kyckling till middag, mums. Är inte direkt taggad att laga mat måste ja säga, å uppgifterna ska vi inte ens prata om , ja är helt slut när ja kommer hem, finns inte plats i skallen för nåt mer, kanske blir bättre när man kommit in i detta lite mer. Man blir liksom trött av alla nya ljud om ja säger så:)

Synd att de blåser så annars kanske man skulle gått ut en sväng till å rensa skallen, men de är ju bara att klä på sig eller hur, å trycka på sig en mössa å UT:)

Japp så blir det:)

Tokigt:)

Ja ibland förstår man sig inte på datorer, dom gör inte som man vill, har ett eget liv liksom:)

Andra dagen har gått bra den också, känns bra, idag vågade ja lite mer känns det som, himla härlig personal måste ja säga.

Slog till på taimat idag, så gott de va:) Å de räckte till lunch imorgon också:) Snart ska jag dra iväg och träffa Carina, längesen sist:)

Kanske man ska ta sig ett bad sen, är lite frusen, är lite kalla golv här, måste nog ta me tofflorna till veckan. Och man måste ju passa på när man har badkar:)

Hoppas ja får sova mer inatt, är så svårt å somna på kvällarna:(

Tlött i skallen

Då har man klarat av första dagen, är alltid lite jobbigt när man kommer på ett nytt ställe för första gången. Blev fint mottagen när ja kom dit, super härlig handledare:) Trevlig personal och söta elever, fin skola:) Men just nu är de korvstoppning i skallen, alla nya människor, nya namn, nya lokaler, en ny värld för mig. Men ja längtar tills imorn så de väl ett bra resultat:)

Tog 4 minuter att gå till skolan, perfekt:) När jag hade slutat så tog ja en prommis till köpcentrat, tog 10 min, också bra avstånd. Fick äta på skolan idag så då hade ja matlådan kvar, så då slapp ja ju laga mat till middan, skönt.

Nu är frågan, försöka plugga me mitt trötta huvud eller gå ut i mörkret på en prommis istället eller sätta mig i soffan å glo på tvn, vissa som inte gillar att jag ska vara ute å gå i mörkret:) Nja vi får se:)

Hej hopp!

Japp

Då är ja på plats i stan, imorn börjar fyra veckors apu, ska bli intressant, hoppas man kan somna ikväll nu då, är ju inte van å sova själv:) Jättefin lägenhet ja bor i, så stort kök, härligt:)

Idag har vi tagit upp båten, suck nu är de ingen återvändo, den mörka tiden är på väg, skulle vilja att de va mars ja, soliga vårdagar, skulle inte vara helt fel.


Sov gott!

Only checking

.

Suck!

Tänk va fort humöret kan gå ner:( Alltså denna vecka,de går inte som ja vill. Trodde ju att efter torsdagens händelse så borde de väl gå bra nu ett tag men icke sa nicke. Jag tror ja går i ide snart och kommer fram till våren!

Yeehaaa:)

Är på strålande humör idag, musiken på hög volym, tvättmaskin går för fullt och ja försöker få nån ordning på vårat hem:) Har toksovit inatt, så skönt:) Känner mig utvilad.

Idag blir de lax till midda med sallad till och lite räkor och vitlöksbröd, oj va ja längtar:) Alltså lax är ju så himla gott, bara smälter i munnen, tänk att man tänker på mat hela tiden å de syns ju men man ska väl njuta av livet:) Man vet ju inte om man lever imorgon.

Blir nog en prommis i finvädret sen:)





Ibland blir de inte som man tänkt sig:)

Nä de blir de inte, skulle åka till berners å visa upp bilen idag och hem for vi i en hyrbil:) Sprillans ny audi A3, inte alls tokig:) Ska bli intressant å se hur länge vi får vänta på att skodan ska bli lagad. Nu jäklar är de nära, på söndag drar jag in till stan, jösses! Känns pirrigt:) Är så jäkla tacksam att man har så snälla vänner som lånar ut sin lägenhet till mig, ni är guld värda:)

Har nyss sett idol, ja som älskar de programmet men ikväll är ja så besviken, att glömma texten, nä de går inte:(

Sambon håller på att stöka inför jakt imorn, själv tänker ja ta sovmorgon:) Skönt! Ska nog försöka plugga lite å tvätta imorn:)

Va dumt att ja inte tog några bilder på bilen så ni hade fått se, tog bara med min lånemobil och den är helt kass måste ja säga, inga bra bilder tyvärr. Va så skärrad igår att ja glömde ta kort när ja kom hem, ingen rolig upplevelse, känns som att kasta pengar i sjön:(

Ha en bra helg allihop!

Jobbig dag

Hände nåt tråkigt idag, men måste inse de va inte mitt fel, kunde inte rå för det. Får se om man kan sova inatt, plus att månjäveln också tokskiner, har varit sådär me sömn senaste nätterna, blir ju bländad av lampan på himlen.

Fick iallafall en trevlig lunch me kusin Marie idag och träffa mor och far en stund, härligt:) Nu blir de snart lyxfällan, va dum man kan vara alltså, blir nästan arg ibland när ja ser på de men ändå vill ja se klart.

Imorn blire en akutsväng till stan när sambon slutat.

See you!

Dumma dator

Blir ju bara error!

Snart äre dags:)

Det börjar närma sig, jag är redo för praktiken:) Tror ja iallafall, men de känns konstigt att man ska bo borta. Igår va vi i bräcke å ska dit nu snart igen, väntar på att skjutsen ska komma:) Plugg plugg plugg, är mycke i skallen nu kan ja säga. 

Har mycke funderingar nu, vad ska man göra när skolan är klar? Kommer det finnas nåt jobb? Ska man fortsätta läsa? Ja de är mycket man funderar på:)


Hihihi

Idag är de mysfredag och idol, härligt. Imorn blire dans, ska bli skoj, Blender mitt favvo band spelar:) Har fått lite klädleverans idag, hoppas mina kunder blir nöjda:)

På söndag ska jag och Malin vara i Albacken och visa våra kläder och produkter, ska bli kul:) Så de känns som även denna helg kommer att rusa iväg.

Håll tummarna för mig,har spelat på keno idag och ska vinna storkovan, eller så blir de typ 10 kr vinst:)

Dropp dropp

Tråkväder de vart nu då, man blir ju så jäkla blöt när man jobbar, springer ut och in hos vårdtagarna:) Men va gör väl de, man torkar ju:) Känner mig ganska trött, började sju imorse och har nu mat rast, ska iväg strax igen.

Imorn är de dags för skola, ny kurs:) Mycke nu känns de som, blir bara fler och fler uppgifter. Måste sätta fart nu tror ja:) Får spendera kvällarna i stan framför böckerna:) Jösses va konstigt de kommer att bli att bo i stan några veckor, men intressant ska de bli, att få se något som jag inte haft en tanke på att prova:)

Dags å dra!

:=)

Oj oj vilka fina höstdagar, så här ska de vara :) Idag har ja inte hunnit de ja skulle men då tar ja de en annan dag:) Har haft trevligt besök och sen trevlig lunch, mycke skratt. En bra dag helt enkelt.

Imorn blir de skoj :) Va några dagar sen nu:)


Dags å krama kudden!

Kär:)

Jag har blivit kär i ett uterum som vi tillbringade lördags kvällen i, alltså så jäkla fint, precis som ja skulle vilja ha de, plus altan utanför, fin belysning, fina dragfönster som va från golv till tak nästan, fina möbler, ja allt va så perfekt, tänk va man kan ha drömmar om mycke olika saker, men min är bla att ha en altan, ni som känner mig väl har ju fått höra det ett antal gånger, så njut ni som har en altan, som ni kan göra höstfint på nu, å tända ljus i lyktor, suck suck.

Jäkla telefoner:(

Dom ska bara funka, så är de! Min är nu hos doktorn, eftersom halva touch skärmen inte ville ibland, igår morse när ja skulle upp, så gick de inte att stänga av larmet,kul! Helst för den som ligger brevid och inte ska upp då:) Så nu har ja en lånetelefon, ja de går ju att ringa på den men de känns långt me 3 veckor att vänta, snacka om att man fäster sig vid sin mobil:)

Igår va ja till min kusin, hon har köpt hus, fint va de, hemtrevligt hade dom:) Det blev en lyckad kväll med klädförsäljning, sallad, pajer och många trevliga prickar:)

Va och köpte ett par stövlar också, känns bra:)




Mina favvo stövlar har det  nämligen gått hål på, en del skor vill man ska hålla för evigt:)

Köpte gomackor å for till P idag, trevligt. Funderar på dans på lördag, undra om nån vill hänga me mig?


Dagens middag blir korvstroganoff å ris, mumsfilibabba:)

Hej svejs!

Slut

Är helgen redan slut? Den började ju nyss:) Igår va jag och Malin i Hällesjö, de kom sådär me folk, de blev en trevlig dag. Sen tokskynda man sig hem och vi for till Östavall på midda å jösses vilken trevlig kväll, å god mat. Vi fick inbakad älgfile och murkelsås och sallad till, jätte gott:) Så efter tre rätters va man alldeles slut, å skit fint hus bodde dom i, vill också ha ett sådant:)

Nu blire inge mer idag, soffan nästa:)

RSS 2.0