Hej å hå!

Idag har jag varit i birsta me mor:) Tog å klippte mig och på torsdag ska ja även tona de lite:) Till lunch fick vi sällskap av kära kusin, mycket trevligt å gott va de, åt bakad potatis me skagenröra och sallad till, mums! Shoppade lite också, mascara, två tröjor och en kofta. Hittade jätte mycke ja ville ha men plånboken sa nej:( De är ju jämt så, när man inte ska ha nåt speciellt då hittar man flera plagg å när man måste ha nåt då hittar man ingenting.

Har jobbat ganska mycke senaste veckorna, så de va så skönt att man va ledig nu i tre dagar, men imorn kör man igen. I helgen vart de lite fest, mycket trevligt:) Himla trevligt gäng vi är, skratta så man fick ont i magen.

Har suttit å pluggat lite ikväll också, har som legat på latsidan me de ett tag men nu måste ja skärpa mig annars blir de jätte mycke sen i slutet. Men man är som inte på hugget när man jobbat en hel dag.

Annars är allt bra, livet är toppen!

Finväder:)

Kanon dagar de har vart nu alltså, känns ovanligt att de är såna i februari. Igår va vi ute hela dan me goa vänner och grillade korv å bara hade de bra i solen. De droppade från taket och fåglarna kvittra, härligt:)

Idag har ja inte gjort mycke, har laddat för nu ska ja jobba i sex dagar, blir nog bra:) Fick trevligt fika besök idag, nice:)

Nu väntar soffan:)


Ganska nöjd:)

Ska få jobba flera veckor nu på Htj, de känns bra. Idag är ja ledig så då blir de nog en fika träff me bästa P och ikväll kanske slalom åkning eller vad man nu ska kalla de, för jag åker ju inte som man ska, hahaha men ja kommer ner och det är skit skoj:)

Annars är nog allt som vanligt, de flyter på om man säger så:) Livet är bra härligt:)

RSS 2.0