Blixtrar å dunder

Ja jösses va de tog i å åska förut, precis när ja skulle sova, så typiskt. Ska till å jobba inatt ja:) Idag har jag och B pluggat på bibblan,gick ganska bra, vi är bra less nu . Sen tog ja å gjorde en kyckling sallad, mums va gott. Tog me solsroskärnor, dom är goda att ha med i salladen så ni vet. Nä ja tror man tar nog å pluggar lite till innan man ska jobba, för det verkar som att de är kört att sova, tänk att på morron är de inga problem att somna om, men nu bara gick de inte.

Sov gott, ni som får sova:)

Sol regn sol regn

Ja de verkar inte kunna bestämma sig hur de ska vara, åsså lite blåst emellanåt.

 Igår va de ju morsdag, vi va å fikad hos svärisarna, ska nog åka å fira min mamma på ons:) Sen på kvällen va vi till hällesjö å hälsade på, alltid trevligt:) I övrigt har helgen varit väldigt lugn å skön.

 Idag har jag haft besök av en kär vän, rätt va de va så tog vi å tokfor på hammarn en sväng hon å ja, trevligt:) Sen har ja suttit å pluggat, ska till å renskriva snart, måste bara ladda mina batterier först, är inte riktigt i toppform för pluggning, känner mig less. Himla tur att de snart är slut på terminen å sen är de bara en termin kvar,jiiiippppiiii!

Ska även snart åka på ett möte, kan bli intressant:)

På återseende!

Underbart:)




Behöver väl inte säga så mycket om denna bild, ja tror ni nästan känner va gott de doftar, Tack till svärmor för den fina buketten. Idag gör vi inte så mycke, å va de är härligt ibland. Tror ja sov 11 timmar inatt, skönt me sömn:) Vi va så seg igår kväll ,la oss tidigt. Idag blir de midda på kaffe stugan i hammarstrand å sen besök hos härliga fam. Nilsson i Utanede. Måste ju få höra hur de haft de i Kina:)

Nä man kanske ska ta sig en titt i skolarbetet en liten men bara liten stund, efter igår så känns de som att man vill byta branch, kanske måste läsa vidare sen till nåt annat yrke:) Eller ta å öppna en egen affär, skulle vara skoj , är en liten dröm man har. Kanske ett litet cafe i butiken, ja vem vet vad som händer i framtiden:)

Trevlig kväll på er, ta´t lugnt!

Mys

Hihi blev bjuden på en räkmacka på turen till hammarn idag, inte tokigt. Alltid gott me fika på brödbiten:)

Sen blev ja på dåligt humör, fick en jobb förfrågan. Svarade på en gång och fick den inte, vilket jäkla system. Så när de finns många vikarier då är det jätte svårt att få nåt pass, trist, man kanske måste söka sig till grannorten för jobb. Det är både för och nackdelar med många vikarier, man förstår att arbetsgivaren vill ha många att tillgå men för oss blir de ju bara nåt enstaka pass om vi är många som slåss om dem.

Men nu lägger man de där på hyllan och har lite fredags mys me sambon istället:) Så ska de låta står på tapeten.

Trevlig kväll på er:)


Fredag!

Ja då va de fredag igen då, veckorna går så jäkla fort. Visst är de ganska skönt ibland me såna här dagar när de tok regnar? De tycker jag, bara de inte är flera dagar irad för då blir ja less. Då kan man plugga å pyssla på lite inne utan att man ser solen ute och bara vill ut ut ut :) Förstod nästan att de skulle bli regn idag, va väl för att ja tog fram två solstolar igår kväll=)

Ska åka en sväng till hammarn snart å uträtta några saker, sen blire plugg:) Idag ska vi äta tacokorv till middag, blir nog bra.

 Usch tror ja håller på att få nageltrång, de är inte skönt. Jag har en förmåga att slå i mina tår överallt, sist de hände så gick nageln av på sidan liksom å de blev inge bra, har testat lite hemmatips nu så får vi ser hur de utvecklas. Vet inte om man har otur eller så är man bara jäkligt klantig, lyfter väl inte riktigt på fötterna över våra höga trösklar.

Hej svejs!

Torsdag

Idag har ja varit på Hc och tagit bort mina stygn, såg fint ut sa dom:) Men ja måste ha en tejp där i 3 mån,suck. Men men de är ju skönt att de är borta iallafall. Sen tog ja å gjorde iordning en fikakorg och for till S-bygden och våldgästa M & J som höll på att skrapa färg, de blev jätte glada när ja kom me fika, väldans trevligt hade vi:)

Idag slog vi till på en pizza till middag, är onödigt gott ibland de:) Har även gjort ren 2 solstolar, så nu kan värmen komma:) Man undrar ju varför ja sitter inne här när de är så fint ute, måste nog skynda mig ut och njuta av solen, de har ju nästan sluta blåst också,hurra!

Trevlig kväll:)

yeeh

Min favvo låt nu är On the floor- Jennifer Lopez, så jäkla bra;) De liksom rycker i en !!! Man blir dans sugen:)Middan blev jätte god, kyckling fajitas. Jäklar va de blåser varje dag, måste ut imorn å plocka kvistar som nu ligger på gräsmattan. Imorn ska ja på Hc, ska ta bort mina stygn på armen.

Fick ett bra besked idag:) Känns skönt.

September-mikrofonkåt är också en av favvo låtarna nu:) Finns mycke bra musik, att man kan bli på så bra humör av vissa låtar. Ibland bara vrider ja upp volymen å tok dansar här hemma:)

Trevlig kväll på er:)

Hur ska de gå...

Idag har jag haft sovmorgon, tyckte att ja va värd de. Snart blir de frukost, kanske ägg och hårdbröd me skinka. Sen ska ja plugga lite innan ja drar till hammarn för å besikta våran jeep, hoppas den går igenom:)

Va underbart de är när man vaknar å hör fåglarna kvittrar, man känner en sån ro i kroppen. Fast ibland är dom inte så snälla för ibland kör de igång sin fina sång kl 3 å då vill inte vi vakna:) Jösses va pollen de är nu, bilarna är ju gul, lika bra att vänta innan man tvättar, tills de värsta är över.

Idag blir de kyckling till middag, alltså ja skulle inte klara mig utan de, tycker de är jätte gott. Man kan göra så mycke gott av den. Hurra för kycklingen!

Dags å äta:)

Vår!

Åh va härligt de är me våren, tog en prommis igår kväll å de luktade så ljuvligt av häggen:) De är bästa tiden nu tycker ja, allt är så grönt å fint! Man blir så glad:) Idag får man hålla i hatten när man är ute, jäklar va de blåser, men solen skiner ju iallafall:)

Har nyss kommit hem från skolan, blev bara halvdag idag, skönt då kan man sätta sig å fortsätta renskriva arbeten. Sen ska ja laga till en älgköttsgryta, mums va gott de ska bli! Idag är en sån dag när jag vill göra så mycke, full av energi känner ja. Å då är de trist å sitta å plugga:( Himla bra att man har såna dagar ibland, usch va tråkigt de skulle vara annars.

Hej hopp:)

Måndag

Idag har ja suttit på bibblan me B å pluggat, vi fick mycke gjort. Känns skönt att de snart är slut på terminen. Men än är de uppgifter kvar:( Man blir bra trött i skallen när man pluggat hela dan, satte mig å renskrev när ja kom hem å skickade iväg två arbeten. Idag blev de laxpasta me morot å broccoli, mmm va gott de blev.

Imorn bär de av till bräcke på skolan. De är ja som ska köra. Blir trist när två av våra skolkamrater slutar,man har ju som lärt känna varann lite nu:)

Funderar på att göra ett fotbad nu, är lite frusen om fötterna.


Gonatt:)

Äntligen!

Skönt att datorn är fixad, fast de va ju routen som de va fel på. Vi fick hjälp av David, tack:)
 Men de har varit en konstig vecka utan dator. Man bygger ju upp ett behov, va konstig man är:) Men iallfall har de varit en bra vecka, har varit på skolan, jobbat en dag, pluggat, varit till stan, opererat bort ett födelsemärke. Lite av varje kan man säga.

Känns som att de inte tar slut på skolarbeten, tror ja bli tokig snart. Å bara tråkiga uppgifter, går som så mycket lättare när de är intressanta saker.

Veckan som kommer blir de plugg och så jobb nån dag hoppas ja, man väntar å väntar på sms förfrågningar. Ska försöka börja operation garderob också, man bara skjuter å skjuter på grejer ibland.

Idag har vi tvättdag, bilar å kläder:) Men nu verkar de snart bli regn, hoppas Jörgen hinner tvätta klart innan. Sen ikväll är de ju mitt favvo program:) Nu måste ja fortsätta läsa.

Vi ses!

Måndag

Verkar som att vi blir utan dator ett tag, den är hos doktorn. Tur att man kan åka till svärisarna å låna datan. Man har ju som skapat ett beroende som man nu märker när man är utan. Hoppas den går att laga annars blir de till å köpa ny:(

Idag har även ja varit till doktorn å opererat mig, tagit bort ett födelsemärke, så nu har ja fyra stygn på armen. De gick bra:) Men jäklar va ont de gör å få bedövning. Denna vecka kör sambon em, lite trist men då blir de mycke plugg iallafall.

Vi ses!

Datahaveri

Har fel på datorn,trist. Återkommer om några dagar:)


Heeeelg!!!

Så skönt de ska bli me helg. Idag va de sista dagen på praktiken, känner mig nöjd. Alla tyckte morotskakan va såå god, kul! Känns skönt att de är klart men ja kommer sakna min handledare mycke, hon är kanon. Jätte trevlig å bra lärare.  Nu blir de till å plugga varje dag och kanske jobba lite.

Nu ska ja fli undan lite här hemma innan de blir mys midda när sambon kommer hem, TACOS, I LOVE IT! Tänk va glad man kan bli ibland, hade besök av en kär vän härom kvällen, å va du är bra:) Känns som att de är skönt att dessa veckor nu är klar, så man hinner me lite vänner också. Har varit hel dö på kvällarna.


Trevlig kväll:)

Snart så:)

Snart är de äntligen helg, som ja längtar. har varit jobbiga veckor. Håller på att baka en kaka nu till de trevliga arbetskamraterna på HC. Har varit både jobbigt å roligt, min handledare har varit toppen. Har lärt mig mycket och fått se många intressanta saker och några otrevliga saker. Så till veckan blir de pluggning och massa annat som man ej hunnit me:)

Idag va de verkligen ide torka på mat förslag, jobbigt när man inte vet va man ska laga till för mat. Till slut blev de köttfärssås å makaroner. Ja tycker om att laga mat men just att komma på vad man ska göra är ju helt omöjligt ibland.

Dags å göra glasyr:)

Trött

Idag är ja sjukt trött, känns som ja skulle kunna sova flera dygn. Tisdagar brukar ju kunna vara seg, men denna har nog slagit rekord. Va en lugn dag på praktiken idag, nästan bättre när de händer mycke, tiden går som fortare då.

Idag blev de ris å korvstroganoff till middag. Är inte kul å laga mat när man har varit inne hela dan i fin vädret å man vill bara ut ut ut:) Hoppas de blir lika fint nästa vecka:) Har inte ens nån kraft till en prommis ikväll. Blir nog till å göra matsäck tills imorn. Å sen lägga sig.

Sov gott!

Soooool!

Jösses vilket härligt väder! Man blir ju så glad när man vaknar å solen skiner. Ja nu har man inlett sista veckan på HC, känns både skönt och lite tråkigt, man har ju som kommit in i detta nu. Kommer sakna min handledare, hon är kanon. Som de kändes efter första dagarna så tänkte jag , jösses va långt me 4 veckor, men de går ju himla fort. Tiden går fort när man har kul:) Har varit väldigt lärorikt:)

Idag hade vi bestämt va vi skulle laga för mat men när vi kom hem å de va så varmt å skönt så åkte vi å köpte pizza å sen tog vi en jätte härlig båttur i de soliga vädret, såna här dagar vill man bara inte stå vid spisen. De är kanon å ha båt:)

Satt just å undra vilka stackars själar som läser min blogg? Skulle vara skoj å veta:)


Nu ska ja gå å kramas lite, sov gott på er!

Suck!

Ja då va helgen slut då, tyckte nyss den börja. Skulle gärna ha tagit en helg till på en gång.  Igår va vi till stan på 4 års kalas, tårta å grillat. Vi tog även en prommis nere vid storsjön:) Trevligt! Vi passade på att uträtta några ärenden också. Köpte en ny musmatta, jätte bra med stöd för handleden. 

 Idag har ja jobbat, ett kort pass.  Jörgen å Uno har sjösatt båten. Kanon bra väder, lite synd att de har blåst.
Ska försöka orka kratta nån kväll, känns som att de aldrig blir klart. Imorn börjar sambon jobba igen, härligt. Skönt för honom å slippa de där himla glaset.
Nu ska ja ladda för en ny vecka, sista veckan på praktiken. Undra va ja får göra för skoj imorn då?


Vi ses!

Bra dag igen!

Va en givande dag idag:) Fick vara me på en typ miljö utbildning, om avfalls sortering av läkemedel. Har även fått vare in i en ambulans, de va intressant:) Roligt att ja fick den chansen, de tyckte jag skulle satsa på ambulans yrket:) Ikväll har sambon kört bil, har tagit bort urglaset ikväll. Har ju inte kört på sex veckor, så nu har han äntligen kunnat köra vår nya bil.

Idag blev de stuvade makaroner å korv, de är ju himla gott de:) Imorn ska vi hämta ut mitt paket, några nya linnen, fast som vanligt va de vänte tid på ett. Nu väntar en kopp te:)

Trevlig kväll!

Bra dag:)

Går faktiskt bättre å bättre, har en himla gullig handledare. Har fått vara på lab idag och tagit prover, jätte skoj att sticka, gick jätte bra, så duktig ja är. Jag som va så orolig för detta. Em va lite seg, men imorn får ja fin besök, Ylva kommer å hälsar på å ska se ifall jag sköter mig:) Sen ska ja få vara me på nån miljö tjosan, kan bli intressant.

När ja kom hem hade kära sambon gjort kyckling å ris, gott gott. Skönt å inte behöva laga mat när man kommer hem. Å nu ska ja ut å rasta krattan ett tag, få lite frisk luft.

Så ut å rasta era krattor eller nåt!

Vi ses:)

Igen!

Ja då höll de på att hända idag igen då, det som nästan hände för två veckor sen, man är bra fjantig:) Ska då absolut inte jobba på ett sjukhus. Imorn blir de en intressant dag, ska vara på lab, kul:)

Sambon tog å blev förkyld han, vaknade imorse me halsont å ja tror han hade feber, såg bra hängig ut. Å karlar blir ju så himla sjuk när de är förkyld, ja ni vet ju hur de är antar ja:)

Tog å pluggade lite ikväll, men ja måste säga att man är inte direkt laddad att sätta sig me skolarbete när man kommer hem. Man är ju alldeles slut i luvan på kvällarna, måtte vara åldern:) Man är ju inte tjugo längre=) Ska ta å börja läsa en ny bok nu, som vi har en uppgift till sen. Har cyklat en stund ikväll, skulle viljat zumba men de finns ingen ork:( Men sen när praktiken är klar då blire dans vill ja lova.

Sov gott på er!

Måndag

Tänk att måndagar är så sega, trodde aldrig att dagen skulle ta slut. Sen hem å laga middag som idag blev pasta me fläskkött iugn, jätte gott :) Har nyss varit på en prommis, inge skönt men ändå skönt me lite luft. Gillar inte att man är inne hela dan. Är så torr luft där jag är. Är himla trött nu känner ja, blir snart natta:)

Nu väntar soffan!

Trist:(

Tråkigt när helgerna går så fort, känns tungt när man vet hur föregående veckor varit. Trött redan nu:( Men de är ju snart helg igen:)

Imorn håller ja tummarna för sambon ska till farbror doktorn, hoppas verkligen han slipper ha urglaset nå mer. Själv ska ja också till en typ doktor imorn, ska göra ett sånt där roligt test man som kvinna gör vart tredje år eller vartannat eller va de nu är. Inte så kul å lägga upp sig i en sån stol. Men jag tycker de är jäkligt bra att man blir kallad å får göra sånt. Tycker att karlarna också borde få göra nåt test.

Idag har de naturligtvis varit mulet å kallt, konstigt, förra söndan då satt man ute i linne å highwater å idag blev de jacka på. Fast nu tittar solen fram:) Kanske blir en prommis eller en biltur snart, eller pluggning:)

Idag slog ja till å gjorde en laxpaj och en tacopaj, jäklar va gott de blev, tycker de är lättsamt å äta paj ja. Bra mat att ha i matlåda också. Imorn blir de lax och sallad i matlåda och en frukt till efterrätt.

Igår tog vi en kvällstur me nybilen, runt ragunda,liden,åsen,holm,sandnäset,sörbygden,albacken,vallsjön å hem. Såg endast några tjädrar å en hare. Inte en ända älg,suck. Å bara en majbrasa, konstigt annars brukar man se så många som eldar.

Ikväll är de mitt favvo program, mästarnas mästare. Hurra:)


Trevlig kväll på er:)

RSS 2.0