Årets sista dag:)

Jaha då är det nytt år imorn då,2012. Som vanligt kommer det bli ovant att skriva ett nytt årtal, brukar ju kunna bli lite felskrivningar. Igår hade vi ett skitkul partaj, oj va vi drack, skratta så ja fick ont i magen, blev full, dansa, ja en perfekt festkväll me jätte jätte trevligt sällskap:) Meeen de känns idag, tur att vi hade bestämt att bara vara hemma och ta de lungt idag. Men hoppas på en ny fest snart igen. Tror sällskapet vart lite brydd över spelet jag hade köpt, tur man hade druckit, annars hade jag blivit generad,hihhihi:)

Skidåkning nästa, i soffan alltså:) Gott Nytt År alla läsare, vi ses 2012!!!!! Kram Kram

Toooorsdag:)

Kan konstatera att 2011 har varit ett jätte bra år, gått bra me utbildningen å allt. Semestern till Lofoten kommer man nog aldrig att glömma. Många danser eller inte så jätte många men några ialllafall. Ett nytt dans ställe för mig har invigts, sollefteå, trevligt ställe:) Och lite planer har smidits inför 2012:)

Idag har vi tagit fram the cat, tok körde här hemma på gårn:) Sen fick vi fika besök, treeevligt! Har nyss tränat, så väntar en dusch:)

Dagens middas tips blir: Stuvade makaroner och köttbullar

Längtar:)

Idag har vi varit till Östersund, tänkte kolla lite rea men fy va folk, vart bara jobbigt. Gjorde ett besök på en jätte mysig restaurang, Lilla Siam, jätte gott va de, hade fått presentkort i julklapp:) Dit ska vi igen:) Va typ taimat, sååå gott. Nu har ja nyss gått en halvtimme, skönt. Blev en igår också. Nu ska ja snart se serien som började igår, va riktigt bra tycker jag, satt lite på halv spänn å hoppa till lite då och då.

Myspys på er:)

Najs helg:)

Åh vilken härlig julhelg det har varit och fortfarande är:) God mat, fina klappar, många skratt och underbara släktingar:) Men jag måste säga att jag äter gärna inte julmat mer än tre dagar, ska iväg å äta rester idag men sen får de räcka, är ju inte så förtjust i julmat ja:)

Men jösses va rädd ja va inatt, trodde ta me fan taket skulle lyfta å rutorna skulle spricka, hur de ser ut ute, tycker synd om dem som fått skador på hus och bilar. Starka natur krafter de finns, helt otroligt.

Dags å äta igen då, ses:)

Dan före:)

Jul imorn men ingen sån där riktig julkänsla men de ska bli mysigt å äta gott och umgås me släkten. Sitter nu och väntar på svärisarna, vi ska åka till hammarn och handla lite mat:) Tycker det är lite skoj att vara ute i ruschen också men är sååå glad att jag inte jobbar inom handels, för då är man stressad hela december. Man har gjort tillräckligt med såna jular. Klapparna är inslagna och tjälknölen är klar men kolan hann jag inte igår så den blire när jag kommer hem.

Om vi inte hörs så önskar jag alla en God Jul och njut av ledigheten alla som är lediga och ni som jobbar blir väl kanske ledig sen nån dag då får ni njuta:) Kram

Snart så:)

Gick bra å jobba idag, lite frusna bromsar men annars flöt de på:) Fick julklapp också, blev jätte glad:) Man känner sig uppskattad när man som vikarie får en julklapp:) Idag åt vi en gomidda, snitzel och potatis och sås, mums va gott de va.

Imorn drar jag till laggis och ska umgås me mamma och syrran, ska bli så mysigt:) Sen blire julklapps inslagning och lite matlagning, koka lite kola. Och bara ha de bra:)

Glad:)

Känner mig så glad idag, livet är bra härligt:) har tok tvättat idag men det är långt till botten:) Har haft trevligt fika besök och surrat dans, de gillas:)

Sambon ligger och nappar lite, okey han klev ju upp vid 4 , skulle nog vara trött ja me om jag hade stigit upp då och jobbat. Men strax väcker ja han, för jag är hungrig ja och idag blir det en väldigt delikat middag, köttbullar och mos:) Lättlagat.

Imorn drar man på hemtjänsten för ett pass, skoj:) Lär väl bli snöstorm när jag ska ut på vägarna:)

Fattar ni att det är julafton på lördag, har inte fått nån riktig julkänsla än måste ja säga. kanske blir när klapparna ska slås in. Och snart bara en vecka kvar på detta år som gått så himla fort, vart tar tiden vägen, nä man måste ta och njuta varje minut, och göra sånt man tycker om.

Snö snö snö:)

Men visst är de fint ute nu, har ju kommit jätte mycke snö. Har skottat flera gånger idag, är ju som ett tränings pass å skotta snö:) Tycker det är skönt å vara ute å skotta . Blir nog till å ta fram skotern i jul helgen:) Härligt!

Har även städat idag, men inge storstädning, de kan man göra sen framöver, ska ändå inte vara hemma så mycke i julhelgen.

Nu blire till å natta, blev sent igår, så jag är toktrött nu, snark snark:)

Jannez!!!!

I fredags drog ja och bästa P till Sollefteå på dans, Jannez stod på scen, fan va bra dom är, så härliga låtar. Vissa band nu förtiden har antingen låtar som går jätte jätte sakta, man nästan tappar balansen, så sakta går dom eller så går dom så fort så man liknar en duracell kanin:) Men Jannez har så många låtar som är mitt i mellan om ni förstår, jätte bra takt:) Vi hade en trevligt kväll tycker ja:) Mycke folk, mest bara nya ansikten, skoj:) Å jäklar va vi dansa gammalt, ser kanske inte så bra ut men roligt har vi, snart så sitter pariserpolkan också, hambon måste tränas på innan vi vågar oss på den igen ute bland folk:) Va härligt det  är när man dansar med någon för första gången och känner att det bara stämmer så himla bra, det är en härlig känsla. Man bara flyter med:) En lyckad kväll helt enkelt:)

Igår tog vi rejäl sovmorgon, vart ju sent på fredags natt innan man va hemma. Sen for vi till Birsta och handla julklappar och klippte oss, fast jag tunnade bara ut mitt hår, va så himla tjockt. Intressant å se va folk stressar, dom nästan springer fram bland butikerna och blir tokig när de får stå i kö, TA de lugnt ni hinner skulle ja vilja säga, för oftast går det inte snabbare när man stressar, de brukar bara bli massa fel. En rikigt härlig heldag hade vi, hälsade på far och mor också. Idag blir en lugn dag, ska snart kolla på skidåkning, skidskytte, de gillar ja:)

Nöjd:)

Å va glad jag blev när jag såg att Tomten är far till alla barnen skulle vara ikväll, då får ja jul känsla, den är ju så bra, så rolig:) Idag har jag jobbat, gick ganska bra de:) Sen for ja till P å hon hade nybakta bullar, så precis att ja kom just då! Tur att de va nån som skvallrade:)

Å vet ni va, ja vann på lotto igår, hade spelat för 40 kr och vann 122 kr, kuuung:) Ingen stor vinst men jag blev jätte glad ändå ja:) Imorn bär de av till gällö, vi ska på studie besök, ska bli så skoj, men först vi ska hämta upp två bruttor i bräcke :)



Lill-lördag:)

Musiken på hög volym och jag njuter, nu lyssnar ja på en favvo låt," Aldrig ska jag sluta älska dig", den är så fin:) Men snart ska ja ta på skorna och gå en sväng å då blir lite fartigare låtar:)

Idag blev de lax och sallad till middag, såååå gott:)

Har varit till hammarn en sväng idag och fixat lite saker:) Oj nu vart de Scotts, "om och om igen", nu vill ja ju dansa. Tänk om de kunde finnas nån att dansa me precis nu:) Så tråkigt å foxa själv eller bugga själv, hihihihi:)

Å ikväll är de ju bonde bröllop:) Får man ju inte missa.

Nu kör vi!

Boogart:)

Ett av mina favorit band, varför slutade ni? Ni har ju underbara dans låtar, man blir så sugen att dansa när man hör er. Har suttit å sjungit nu en stund, tur att ja är ensam hemma, för de låter inte bra;) Men jag har ju fler favoriter, gillar ju mycke dans musik fast mest modern, inte vikingarna å såna band. Gillar nog de mesta utom jazz och blues de har jag väldigt svårt för, kan nästan bli irriterad när ja hör blues, vet inte varför bara är så, blir nervös på sån musik.

Tänk om det skulle finnas nån typ av dans träning varje vecka man kunde gå på, va underbart de skulle vara, gammalt, modernt, latinskt, ja lite av varje:)

Sov gott alla dansälskare och ni andra också:)


Yes!

Överlevde redovisningen, är ju inte så förtjust i sånt ja men de gick bra, vi tok skratta till slut allihop:)Fick vara me på lite andra redovisningar också sen drog vi hem. Sen blev de en sväng till P också:) Sen har ja gjort ugns pannkaka, men det fastnar ju så, va gör ja för fel, måste man smörja formen även fast man har me bacon, tänkte att utav bacon så blir de ju fett men men, ja de blev iallafall gott:) Huvudsaken de:)

Får se vad morgondagen har att bjuda på, har lite olika ideér om vad jag ska göra. På torsdag ska ja ju jobba, blir skoj:) Har gått en sväng ikväll, kändes skönt. Hoppas på att kunna träna på torsdag men nu ska jag vara försiktig, vill inte bli sjuk igen. Svårt när man är taggad.

Tänk om tvätten kunde hänga sig själv, va bra de skulle va:) Å snart blire film:)

Snööööö

Ja nu börjar de bli lite snö, så vitt å fint ute:) Helt underbart! Va nyss ut och sopade bilen, å så härligt de va, kunde varit lite kallare, snön blir ju så tung när de blir plus.

Imorn bär de av till bräcke, å vi ska ha redovisning, fast på ett annorlunda sätt, vi ska göra en sketch om en händelse på ett äldreboende som vi hittat på:) Kanske blir skoj :) Ser fram emot fredan, då ska vi på studie besök.




Äntligen:)

Känns som att nu är de på rätt väg, hoppas på en natt med sömn för de har de varit dåligt me på senaste. Idag har mamma och pappa varit här, härligt, så goa dom är:) Iövrigt så har de varit skidåkning och go midda. Scnitzel och potatis och sås och sallad, gott gott!

Sitter å klurar på mitt sista arbete, är inte direkt motiverad. Men ändå hoppas jag att de blir så att jag ska läsa till våren också. Så jag gillar nog att läsa även om de känns tungt ibland:)

Åh va jag älskar denna tid på året, julmusik å tomtar, kan de bli bättre. Men jag tycker att folk stressar allt för mycke inför julen, man behöver inte hinna med allt tex. så ska de storstädas överallt, de kan man ju göra närsomhelst på året, inte springer jag runt å tittar så folk har tokdammat, å alla stressar på med julklappar, behöver ju inte vara jätte mycke klappar tycker jag, fast har man barn så förstår ja, då blire ju många klappar. Men om alla tar de lungt när dom är ute å julhandlar så mår alla bättre, för ingen mår ju bra av stress. De gör väl inget om man inte får parkering alldeles vid entrén, eller om man får stå i kö å vänta lite, de blir ju bara värre om man stressar upp sig, å de är inte bra för våran pump:) Å glöm ej att gå å fika lite gott ute i julhandeln, de behöver man:)


Imorn har jag öppet hus, ska sälja ut de kläder jag har kvar, SÅ passa på, bra priser. Kjolar, toppar, byxor, halsband, scarfs.

Trevlig tredje advent på er!

Vill bli frisk.nu

Ja nuuu vill ja bli fri denna förkylning, är bra nog less, har knappt sovit inatt, har fått hosta. Nyser så de bränner invändigt, inte så kul. Men de är ju bara att gilla läget, har väl aldrig velat gjort så mycke som nu när man är lite klen. Men imorn kommer M&P på besök, tror jag ska försöka få till en kladdkaka. Otroligt va många förpackningar näsdukar man kan göra av med,hihihi. Nys, nys, nys:)  Tur man har sambon som passar upp en:)

Snart blire så mycket bättre!

Problemas

Har blivit nå tok me bloggen, när ja ska skriva så ser ja inte hela texten, ja de lär väl ordna sig. Är inte riktigt kry än, men tro ja måste ut en sväng å få lite luft idag. På me björnpuppa och power stövlarna, sen så är man redo för snövädret:) tycker synd om dom som ska stå på julskyltningen ikväll, hoppas det slutat snöa tills dess. Om de gör de kommer det att bli så fint på byn ikväll, dom brukar tända marschaller igenom hela byn:) Nä koka sig lite te kanske och sen försöka skriva lite:)

Trevlig dag i snöyran!

Skitfeber

Har legat hela gårdagen men är väl lite bättre idag, typiskt har inte tid med detta nu, måste ju plugga, men man får ju inte bestämma när man ska bli sjuk. Va ju faktiskt längesen ja va förkyld. Men ja som är så taggad att träna också, därför känns de så pissigt att bli sjuk.

Natti natti

Ja då har ännu en dag passerat, har varit en bra dag tycker jag:) Varit till de härliga samhället Bräcke:) Skulle inte vilja bo där, känns liksom inte rätt när jag är där. Sen sa de bara tjoff så va dagen slut, blev en fika på villavägen här på kvällskvisten, sen en prommis:)

Idag stekte ja firre till midda, gott gott och potatismos till. Ev blir de firre imorn också fast i en pasta sås och broccoli i också, himla gott:)

Denna vecka måste ja tokplugga, ska ta å lägga mig strax så jag kan kliva upp i tid och starta igång penna:)

1/12

Jag har nog inte riktigt fattat att det snart är jul ja, måste komma SNÖ! 23 dagar kvar, har inte köpt en enda julklapp, inte fått fram mer julsaker än staken Men lika glad är jag ändå:)

Har varit på skolan idag och lyssnat på en tjej som pratat om fallprevention(om det stavas så) jösses va många fallolyckor det egentligen är, inte bra.

Gårdagen vill ja helst glömma, blev skitskraj. Va på boxningspass å har tydligen nån förkylning i kroppen, har aldrig varit med om liknande, fick inte åt mig någon luft å då får man ju panik, inte kul.  Å de höll i sig så länge. Satt å bara skaka när ja kom hem. Man brukar ju bli helt slut å typ snurrig i skallen om man tar ut sig för hårt men så här har ja aldrig blivit, imorse hade ja lite ont i halsen och nös lite så vi får väl se om de bryter ut eller vad som blir. Men ja ska nog pröva boxningen igen tror ja, va ju skoj, blev sparkad på armen också men de får man räkna me:)

Dags å tok skriva en stund sen steka lax å äta sallad till:)

see you!

RSS 2.0