Typiskt!

Ja är de inte typiskt så säg:) Nu har de varit soool hela veckan när jag har varit instängd på en hälso central å nu när man väl är ledig då blåser de och är ostadigt väder, är ju sol ibland å mulet ibland men jag vill ju ha lika fint å varmt som de varit senaste dagarna. Gjorde ett försök att kratta men de gick å skogen i blåsten.

Sambon gick å la sig han, skalle bank har stackarn. Så ja tror ja ska plugga lite innan de blir taco middag, mums va gott de ska bli. Älskar tacos, är ju lite udda ja för jag vill gärna ha banan, annanas och vindruvor me, är gott me nå sött till när man har lite starkt me också.

Valborgs kvällen blir nog väldigt lugn, men man ska aldrig vara säker, rätt som de är så blir de annat. Är skönt å bara ta de lugnt när de väl är helg, ska bli skönt om två veckor när praktiken är klar. Hoppas de blir lite jobb då.


Tänk på alla rädda djur ni som tänker skjuta smällare ikväll! De är synd om dom.

Trevlig kväll på er!

Heeeelg!

Ja då kom äntligen fredan, som jag har väntat. Känns som de varit en lång vecka. Har fått se och gjort ganska mycke, tagit EKG och blodtryck, gjort sår omläggning, lärt mig lite receptions grejor. Så nu ska ja slappa i helgen kan ja lova.

Har nyss kommit in, har varit ute å krattat i 2 tim, sambon for på bäverjakt, tänkte följa ja också men de får bli en annan kväll, är ju skoj me jakt, fast ja är ganska dålig på att vara tyst i skogen. Smyga är inte min grej.

Trevlig kväll på er:)

Snart helg:)

Ett pass praktik kvar innan heeeelg! Härligt som attan, ska ha sovmorgon i helgen kan ja lova. Som vanligt har ja typ 20 saker jag vill göra:)

Idag går tankarna till en kär vän,som har en jobbig dag, tänker på dig mycket. Kramar till dig.

Ikväll va vi till PL å fika,trevligt:) Sen va vi till svärisarna å kolla på en jätte fin regnbåge svärfar fångat ikväll, den vägde 3 kilo. Hoppas de hör av sig när de har tillagat den.

Har nyss beställt några fina linnen, man måste förnya sig lite. Är inte så haj på att lägga in bilder här annars har ni fått se dom. Men ja kan ta kort på dem när jag fått dom å lägga upp, för de kan ja iallafall.

Nä de är nog dags att lägga sig, klockan ringer strax efter 6, suck! Åh va ja längtar tills lördag morgon å inte behöva bli väckt att klockan. Hoppas solen är framme hela helgen, kanske ta fram grillen.

Händerna på täcket


Trött

Är trött på kvällarna, är trött på mornarna och ibland på dagarna. Det här tar verkligen på mig. Men ja pallrade mig ut en sväng ikväll också och krattade. Har ju börjat på detta evighets projekt å nu kan ja inte sluta, blir ju finare än de va iallafall.

Idag slog vi till och åt på hotellet, gott gott:) Nu har vi fått ner temperaturen inne, så nu sover vi bättre. Vill ha svalt när ja ska sova ja.

Har inte så mycke å berätta idag, varit på hammarn som vanligt. Snart gjort halva APUn, skönt!


Ses:)


Laddad? Nej

Känner mig inte laddad för mer praktik, vill göra så mycke annat ja. Har nyss kommit in från krattning, har varit ute i 2.5 tim. De är ju så skönt ute, har haft linne hela dan å de är bara 25 april. Idag hade vi sovmorgon, skönt efter att ha klivit upp tidigt hela förra veckan och i helgen.

Vi har ju så liten gräsmatta, ja men visst va:) Har börjat me baksidan å får väl se om ja tänker ta nåt framför huset, är tjockt som en hö lägda där:( Önskar att de va en finare gård, är ju så fint inne i huset men ute... suck.

Har även funderat på om vi ska försöka få till en uteplats i år, tänker inte sitta på vår fall färdiga brokvist i sommar. Skulle bli bra me lite trall framför köks fönstren, så kan man ställa ute möblerna där och kanske ha en parasoll och en typ vindskyddsvägg, kan bli bra tror ja. Och en fin blommurna brevid, kanon:)

Undra om man kan somna ikväll, är 23.7 grader inne, även fast fönstren har varit öppen hela dan. Brukar drömma så konstigt när de är varmt. Nä nu blire en dusch å invänta sambon som är på bäverjakt.

Sov gott!

Mätt!

Oj va jag är mätt, har ätit årets första grillat. Älskar doften som blir när man grillar:) Vi har varit hos svärisarna på midda och även sambons bror me familj va också me. Karré och potatisgratäng,mums!Trevligt trevligt, är impad att en 1,5 åring kan äta själv.

Har jobbat ett pass idag, gick ju bra de. Men va så himla trött imorse, även fast vi la oss tidigt igår.

Helt underbart väder idag också, så varmt å skönt å de är bara april:) Men de lär väl komma nå bakslag, än är de inte över. Kommer väl nå snö rätt va de är.

Nu blir de snart mästarnas mästare, mitt favvo program.

Trevlig söndags kväll på er!

Långfredag!

Oj vilken fin dag, så härligt väder. Satt ute å myste på villavägen idag. Det va så skönt att vara ledig idag, bara slappa. Men imorn blire jobb igen. Fast bara kort dag:) Hoppas på sol igen.

Va bort en sväng till Jönssons också, himla mysigt å ha en plats nere vid sjön. Är lite avis:)

Blev kyckling wok till midda, mums va gott de va. Sen tog vi en biltur via ragunda,bispgården,hammarn,västanede,övsjö. Dåligt me djur endast några tranor.

Åh jösses va jag drömde läskigt imorse, ja blev så glad när sambon väckte mig, jag hade tydligen andats fort och ögonlocken rördes fram å tillbaka hela tiden. Hatar såna drömmar, tur de är så sällan.

Har tränat ett pass zumba idag och kört lite ryggövningar, känns så bra när man är klar. Ska försöka träna varje dag i helgen, för när man kommer hem från praktiken på dagarna är ja helt slut, har ingen ork för träning då. Har bara cyklat lite under veckan som gått.

Vi är iallafall himla nöjd me vår nya bil, den går så fint. Vi provade de kylda hanskfacket, funkade kanon bra, super att kunna ha kallt vatten under blifärden:)

Nu blir de snart film å popcorn,sen sova inför jobb imorn:)

Trevlig påsk på er!

Gäsp!

Ja är trött! Det tar på en att vara på APU, känns att man inte är nån ungdom längre. Långa dagar och för korta kvällar:) Men har fått se intressanta saker iallafall men som ja känner efter tre dagar så skulle jag inte vilja jobba på en hälsocentral, men de är ju bara början än så jag får väl vänta med att göra en bedömning.

Jaha då har vi påsk i helgen å jag ska jobba, men är ledig fre och mån iallafall. Vi ska försöka hinna med dessa saker ihelgen:
- kratta( lite iallafall, vi har ju så liten gräsmatta)
- skolarbeten, läsa läsa läsa
- sova
- städa, har typ flera kilo grus i hallen och råttor lite överallt
- tvätta
- hälsa på vänner
- få ordning på garderoben
- ta undan lite vintergrejor
- träna
- göra matlådor till nästa vecka

Ja vi får väl se vad som hinns me.

Vet ni vad jag längtar till?
Jo härliga ljuva sommarkvällar:) Båtturer, bilturer,promenader, doften från grillen.

Tror jag ska beställa en mygghatt, kan vara skönt när vi ska ut å fiska(de är himla kul tycker jag) så slipper ja ha de där jäkla myggen i ansiktet.

Nu väntar en ögon rengörning, man är snart proffs på ögon:)

Sov gott:)


Måndag

Ja då va första dagen gjord då. Ska inte dömma efter en dag men veckan har inte börjat så bra om ja säger så:( Men min handledare är jätte bra iallafall:) Är jätte trött nu, känns som att de är bara att göra ny matsäck och gå å lägga sig. Blir inte mer än så här idag.

Hörs imorn!

Pirrig!

Ja de känner ja mig nu inför imorn:) Ska börja kl 08.00 till 17. Idag har jag jobbat en sväng sen blev det pizza till middag, hur gott som helst:) Hade ingen ork till träning idag, får försöka med ett pass imorn kväll istället. Har nyss sett mästarnas mästare, de programmet gillar jag, heja stenmark!

Har börjat läsa en bok, som tillhör en uppgift på skolan, förlamningen heter den. Är en sån bok som man blir berörd av. Handlar om en man som blir förlamad och hur han blir behandlad på sjukhuset. Man blir brydd över hur sjukvården har varit förr.

Och naturligtvis skulle de blåsa idag, va ju så himla fint ute. Man vill ju vara ute så fort de är sol men stormar de så är de inge kul. Skulle öppna dörren å den bara flög upp.

Ska nog försöka sova snart, känns som att hjärnan kommer få arbeta hårt imorn. Nytt ställe, ny personal, nya rutiner, mycket man ska lägga på minnet. Men kul blir de:)

Lördag:)

Idag blir det ett kvällspass på jobbet:) Just nu har vi svärfar här som hjälper oss att sätta upp våra typ bambu gardiner i köket. Tur de finns såna, inte alltid kul när solen skiner å få den i ögonen när man sitter å äter. Jag älskar ju solen men ibland vill man ha lite skydd mot den.

 Det närmar sig måndag och jag blir mer och mer nervös... Men de blir nog bra bara man har kommit dit, hon verkar jätte bra min handledare. Ja för er som inte vet så ska jag ut på 4 veckors praktik på hälsocentralen i hammarstrand. Lära mig att ta blodprover, blodtryck mm.

Fick höra en sak idag som jag ser framemot att de blir av:) Just nu skiner solen men de blåser som vanligt. Så ja skippar nog prommis idag, tar ett pass zumba isället:) Har även några nya ryggövningar som jag kör, jätte jobbiga men skönt efteråt.


Ha en trevlig kväll!


Vår nya bil!!





Visst är den fin:) Den har nu gått 15 mil. Den går så fint så.

Idag har det varit en himla bra dag. Vi klev upp åtta och duscha och åt frukost, go lax som ja köpte av fiskbilen. Kallrökt:) Sen for vi neröver me audin. Ner på birsta city å jag klippte mig, sen träffade vi kusin Marie och vännen Cattis och vi gick å fika, då kom även min förra chef och vännen Carina, väldigt trevligt va de:) Men det kändes som att man inte hann prata med alla, skulle haft mer tid. Hann även säga hej till Helen:) Sen tog vi å lämna audin och fick vår skoda. Det kändes bra, sen for vi till laggis till mor och far och åt tai mat från kiosken, gott gott! Å nu är vi hemma, det va den dagen de. Nu blir de slappa i soffan tror ja.

På återseende:)

Tid

Tidsbrist igen. Har problem tror ja, är ju så fint väder ute å då har man ju inte så stor lust att sitta å plugga:( Känns trist. Fast man blir ju bra mycke piggare när det är sol än regn å mulet. Men det kommer väl fler dagar man kan vara ute. Har suttit å skrivit ganska mycket idag, tog en paus mitt på dan för en prommis me sambon, sen satt jag en stund igen. Sen for vi till svärisarna och åt kokkött, mums va gott det va. Sen hem å skriva igen och nu tror jag att det får vara nog för idag, ska nog träna ett pass zumba innan duschen.

Imorn är det äntligen fredag och det innebär hejdå till  audin och välkommen till vår nya skoda! Ska bli jätte kul med en ny bil, de luktar ju så gott.  Vi ska leverera kläder också imorn och hinna ha en date med kusin och ev en date med en vän som jag hoppas att de kommer bli mer dater med framöver. Och handla på willys och kolla på en ny mobil på elgiganten och hinna hälsa på mor och far. Skulle behöva kliva upp tidigt verkar de som. Skulle även vilja klippa mig på trudes:) Men hinner jag inte de så är väl inte det hela världen.

Har börjat gruva mig inför praktiken, hur ska jag våga sticka en nål i en männsika. Kommer nog inte sova mycke på söndag natt. Och samtidigt under dessa praktik veckor har vi många uppgifter kvar att göra. Nä nu är det dags att göra lite koksalt och rengöra sambons öga. Börja kunna de här med ögon nu.

Sov lugnt:)

Måndag

Jaha så va även denna dag snart slut, har jobbat ett pass idag. Sen blev de kyckling å ris till middag, gott men lite starkt:) Vi tog en prommis i de fina vädret, har varit grått å mulet hela dan men på kvällen kom solen fram å 10 plus har de varit, hur skönt som helst.

Gick inte så bra för syrran på visningen men fick andra bra nyheter ikväll:) Har suttit å läst lite också men de går trögt just nu, vill göra så mycke annat också.

Längtar till sommarn gör ja, vill göra iordning en fika korg å dra iväg me båten på en mys tur:) Så fortsätter det att tina i denna takt så kan vi snart sjösätta:)




Vår fina båt!

Nu ska gräva ner mig i soffan en stund innan de blir natta:)
Sov fint!




Söndag!

Idag har jag jobbat en sväng, gick bra, fast jag fick åka samma väg sex gånger:( Ska jobba ett pass imorn också:) Sen köpte ja med mig pizza hem, super gott va det! Imorn håller jag tummarna för syster, hon har visning på lägenheten, den är ju så fin, borde inte vara så svårsåld.

Håller på med en jobbig uppgift nu, en hemskrivning om olika fall, känns som den blir hur lång som helst. Å nu närmar det sig praktik också, ska vara 4 veckor på hälsocentralen i Hammarstrand. Känns både nervöst och roligt. Så på tis ska vi träna på att sticka igen:)

På fredag ska vi hämta vår nya bil, jippi! Ska bli sååå kul. Den är jätte fin:)
Nu ska jag skriva lite om MS, vi hörs!

Läskigt!

Usch va rädd ja blev nyss, satt å skrev på datorn å då kom en spindel å sprang mot min hand, fy farao va dom är äcklig. Å när jag ska till å döda han så rymmer han in någonstans i sekretärn:( Hur ska ja nu kunna sova, häromdan va det en spindel på säng gaveln, varför har vi så mycke spindlar här? Gillar inte dom ja. Dags å sova kanske, ska jobba imorn:) Hörs mer imorn!

Natti natii!

Torsdag

Idag pluggar jag, fast nu har ja en liten paus:) Sen ikväll blir de jobb. Jobbade natt iförgår, gick ju bra de, tok somnade när ja kom hem. Igår va det sista gången på viktutmaningen, känner mig nöjd, har minskat totalt 32 cm på lår, armar, höft, midja och bröst. Ska hinna med ett zumba pass idag också.

Himla tråk väder ute idag, fast de gör inte så mycke för mig för då blir de nå gjort me skolarbete , är ju som lätt att man vill göra annat när solen skiner. Men tråkigt för sambon, som fortfarande är sjukskriven. Men efter regn kommer sol:) Idag blir det blodpudding å bacon till midda, har aldrig ätit bacon till det så det är premiär idag. Nä de är väl lika bra man fortsätter å plugga:)

Vi ses!

Nöjd:)

Jaha då har även denna helg svischat förbi.Igår gjorde vi nåt kul. Vi tog å bytte bil vi, ja vi ska hämta den om två veckor:) En skoda octavia, den är vinröd, jätte fin:) Sen blev de tai mat me mor å far, trevligt å jätte gott:) Idag har jag jobbat å Jörgen har stökat på här hemma. Har nyss zumbat en sväng eller rättare sagt 50 min, helt slut nu. Ingen förbättring me Jörgens ansikte:( Nu blir de lite tv tittning, mästarnas mästare. Bra program tycker jag:) Heja stenmark:)

Hoppas ni haft en trevlig helg! Vi ses

Fredagsmys:)

Ja då va det fredag igen då, herregud va veckorna rullar iväg. Jag har ju som sagt tidsbrist eller så har jag kanske bara problem med att prioritera vad jag ska göra. Man vill ju göra så mycket, träna,läsa,jobba,umgås:) Är även sugen att åka till stockholm å träffa kära syster. 

Idag har jag jobbat och nu ska jag plugga en stund å sen zumba. Sen blir det soffan å mys me sambon:) Han ser piggare ut nu tycker jag, vill att han ska bli bra nu!! Imorn ska det bli sol och då finns de massor jag vill göra. Skulle vilja gå lång promenad, åka skoter, åka skidor, sitta i solen å grilla korv. MEN måste nog plugga tror ja, iallafall en stund. Sen ska vi få främmande imorn också:) På söndag ska ja jobba och på måndag, bra att de blivit några dagar nu. Man är ju en fattig student, så alla extra pengar behövs.


Trevlig helg:)

RSS 2.0