Torsda

Idag har ja varit på en insulindelegerings träff kan man väl kalla de för,vi fick göra ett prov och träna att sticka, får väl hoppas att man klarade provet, så man kan sticka lite i sommar:)

När ja sen kom hem så va de några karlar här ute och skulle gräva i gräsmattan, är tydligen nån vattenläcka(som vi ej märkt av) så han sa att de är bäst att tappa upp lite vatten för de skulle stängas av under dagen. När ja sen kommer in så har sambon nyss duschat, han hann precis skölja ur schampot sen blev de slut på vatten, snacka om tur. Tycker de va lite dåligt att man inte kan få reda på dan innan att de ska stänga av, så man är förberedd. Har ju varit markerat här ute i flera veckor, men man visste ju inte när de skulle börja gräva.

Har varit till P och fikat idag, trevligt. Hon hade så mycke fina blommor i sin rabatt:) Har kommit fram till att vi vill ha en stuga/fritidshus. Inte så långt härifrån och vid vatten ska den vara, där skulle man kunna ha en liten trädgård å pyssla i. Vet ju en stuga vid sjön som ja vill ha men den är nog inte till salu, tycker de är så synd att så många hus/stugor står tomma, en del kommer kanske en vecka per år till sin stuga och vissa kommer det aldrig nån till, så då skulle ju vi kunna få köpa en och vara i hela sommaren tycker ja:)

Idag blev de rester till midda, spagetti å köttfärssås,mmm:) Precis när man hade tänkt att gå ut då börjar de strila från himlen, måste köpa ett regnställ tror ja, för de är ju skönt å vara ute å gå när de regnar:)


Trevlig kväll på er!

Kommentarer
Postat av: jenny

köp en stuga så kommer jag upp 1 vecka per sommar :-)

2011-06-20 @ 21:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0