Träningsvärk.nu

Oj oj mina vader värker, hur ska dom kännas imorn, fast de är ju ganska skönt också, då de känns att man gjort nå bra:) Å Imorn kära vänner är det dags, min debut inom boxning:) Ska bli skoj, jösses va trött ja kommer bli:)

Idag har ja varit på skolan och har även hälsat på kära vänner i hällesjö:)

Dags å natta, sleeeep tight:)

Bra dag:)

Började me sovmorgon me sambon:) Sen har ja pluggat lite och varit å tränat på KASK, gick tokbra de, kommer nog kännas imorn:) Himla kul å träna och trevligt sällskap hade ja också, känns som man är på hugget nu:) Och på onsdag ska jag pröva nåt nytt Boxningspass, oj oj hur ska detta gå, konitionen är ju inte den bästa.

Har även hunnit träffa min kära vän på en fika stund, mysigt å jag fick jätte fina ljus som hon hade stöpt:)

NU ska ja försöka plugga och ladda för en dag på skolan imorn:)

Heeeelg:)

Idag har kära kusin varit hit å hälsa på, hon är så härlig å go hon:) Sen har jag förberett inför morgondagen, ska vara på marknad i sörbygden me Malin, blir skoj:)

Idag blev de tacos, bra gott de:) Vi fick sällskap också :) Nu har de varit idol för fulla muggar:)

Trevlig helg!

Nu så!

Japp idag har jag varit och kört lite roddmaskin på de lokala gymmet:) Kändes att de tog bra i hela kroppen å kul va de, tänkte att ja måste börja lite snällt första gångerna. Känns bra iallafall, längesen man va på nåt gym kanske 8 år sen herregud de är ju jätte längsen. Jösses va åren rinner iväg, Jörgen och jag har varit ilag i sju år denna månad.

Sen har ja pluggat hela dan, fått ganska mycke gjort men har kört fast lite grann, vårdpedagogik inte så kul ämne, men bara de lossnar blir de väl bra.

Har hunnit göra lite chokladkola också:)Mums va gott!

Gjorde go midda också, pasta me kyckling,svamp sås.

Imorn blire Bräcke å skola å sen får ja besök av kära kusin:)

Baka baka liten kaka:)

Jag älskar doften av nybakat, ojojoj:) Nu doftar det saffran här hemma:) Ska försöka hålla mig från att smaka men det brukar inte gå så bra. Synd bara att vi inte brukar äta så mycke fika bröd, är ju skoj å baka men ingen idé att fylla frysen när det blir kvar. Får väl ge bort lite kanske, eller öppna ett café, ja de vore nåt det, sälja lite gokakor och gomackor:) Å goda sallader:) Hade jag haft en liten lokal hade jag nog kunnat haft lite av varje ja:)

Idag har jag och Bettan pluggat på bibblan, gick ju bra det:) Sen blev ja bjuden på fika å sen blev de mer plugg.

Midda idag blev pärer å korv och stekt ägg, de är rejäl mat de enligt karlarna och okey det är faktiskt helt ok att äta de:) Känns som jag har kommit ut ur min matidé torka, ska väl vara glad så länge de varar:)

Nu har ja ännu en blogg ja läser, tycker de är skoj att läsa bloggar:) Magnus Carlsson, han har som alltid varit en favorit för mig, ja kommer ihåg när man stod framför scen på Bergefors parken när Barbados va där, oj va bra dom va:) Man kunde låtarna utantill:)

Ikväll är de äntligen Bonden, bra program:)

En bra dag helt enkelt:)

Rea!!!

Japp nu är det rea på mina visningskläder:) Här är några av dom:




Lång kofta stl L




Tunika/kläning stl M







Denna top har jag även i grått båda i stl XL  små i storleken



Jeanskjol stl 40 stor i storleken




Och lite scarfs:) Jag kommer som sagt att vara på julmarknaden i sörbygden på lördag.



Idag är det en plugg dag, men kände att jag behövde en paus nu, man ska ju ha de också, rensa hjärnan lite.

Dagens midda blir lax och kokt potatis och kokta morötter, mums:)

21/11

♥♥♥  Idag är en bra dag:)

 Har pluggat hela dan, gått ganska bra, håller på med en svår uppgift, ska skapa ett drömgruppboende, svårt när man bara varit in nån snabb sväng på nån gruppbostad. Men bara att ta nya tag imorn:)

Provade en ny maträtt idag, ganska bra blev de, lite justeringar nästa gång sen blir de nog kanonbra:) Det är ugnspannkaka med morot,potatis,purjolök och bacon i och lingonsylt till.



Nu ska ja gå å kramas:)


Slappardag:)

 Idag gör vi ingenting å de är så skönt ibland, ligga i soffan å titta på skidåkning, bra härligt de:)

Igår va jag och Malin på marknad i hällesjö, tyvärr kom de väldigt lite folk men vi hade skoj ändå, nya tag nästa helg för då ska vi vara på marknad i sörbygden:) Sen på kvällen blev vi bjudna på midda, de va skönt å åka till ett dukat bord å god mat blev de:)

Nu ska man snart ta å göra lite mat, blir spagetti å köttfärssås idag, gillar de ja:)


Saffran

Ja de är en härlig krydda de:) Har nyss gjort saffrans skorpor som jag ska sälja på lördag i Hällesjö på marknaden, ska bli skoj, ska ev ha med lite kläder också, ska sälja ut mina visningskläder, hör gärna av er om det är nån som är intresserad. Har även gjort chokladknäck, mums så gott!

I övrigt har jag pluggat hela dan me Bettan, gick ju tok bra de:)


Tandf.n

Ja då va man 700kr fattigare då, å nervös som ett ja vet inte va har man varit och tyvärr måste ja dit igen men inte förrän januari. Alltså dessa visdomständer bara ställer till de, ja blir tokig, varför ska man få dom när dom bara är dumma.

Men trots detta elände så har ja haft en trevlig stund och lunch me min kära kusin:) Henne blir man glad att vara med. Sen va ja till laggis och hade gomidda me mamma och pappa:)

När ja sen skulle fara hemöver så blev ja på dåligt humör igen, hade glömt extraljusen hemma, suck! Inte så bra helljus på våran bil, man blir bortskämd när man har extraljus, då känns de konstigt utan dom.


Imorn blir de plugga hela dan:) Ligger efter om man säger så men känner mig inte peppad.

Sov gott!

Båtresa

En jätte trevlig resa har vi varit på, de va sambons jobb som hade konferens resa och damerna fick också hänga me, så i söndags hoppade vi på en buss å for mot stockholm, ca 40 pers va vi, skoj skoj. Livat på bussen, man vart full bara av att se en del:) Supergod mat sen på kvällen, å dubbelsäng i hytten, härligt:) En bra resa helt enkelt!

Idag har ja stökat på här hemma men blir aldrig klar känns de som, tog en paus å for å fick mig lite fika, de kändes bra, har saknat fika stunderna:)

Imorn ska ja till tandläkaren å de vet ju ni som känner mig vad ja tycker om de!

Saknar min apu plats......

Röda ögon....

Blev jobbigt idag när jag hade min sista praktik dag, trivdes så himla bra där, underbar handledare, personal och elever, så det gick inte att hålla tårarna tillbaka när vi skulle säga hej då, såg ut som ja hade grinat i flera timmar när ja kom till bilen. Kommer att sakna er jätte mycket. De blev så glada när jag hade tårta me mig:)

For å handla på ica maxi sen å man blir ju brydd eller så är det jag som kanske är konstig, jag stod vid grönsakerna och hörde ett par som pratade om vad de skulle handla för grönsaker"ja vi kan inte köpa nån gurka idag iallafall för den kommer tydligen från holland" Vad spelar det för roll tycker jag, köpte gurka ja:) Jag bryr mig faktiskt inte så mycke om sånt.

Nä om man ska ta å packa upp allt, känns som att tvättkorgen blir överfull.

Trevlig helg på er!

Städar:)

Håller på att städa lägenheten och packa för imorn är det sista dagen på praktiken å jag drar hem:) Det har varit en väldigt bra praktik, helt underbara människor har man varit med, både elever och personal:) Har varit så intressant och nyttigt. Kommer saknar dem jätte mycke, känns som det blir jobbigt imorn, blir lätt rörd nu för tiden. Ska bjuda på tårta, har inte gjort nån själv utan jag tog å beställde en tårta. Ska få följa med på teater också, blir skoj:)

Är så tacksam att ja fått låna denna lägenhet, ni är underbara:)


Förvirrad!

Ja de blir man när man är ute å går i denna stad, på gångvägarna är det olika ang vilken sida man ska gå på och vilken man ska cykla på, om de ändå kunde vara likadant, sånt skulle vara rikstäckande tycker jag, man får passa sig så man inte blir överkörd av nån cyklist:) Tog mig en prommis fram och tillbaka ner till stan idag när ja slutat, skönt men de blåste, blåser alltid här i stan verkar det som.

Sen blev de taimat till midda, så nu längtar man redan till matlådan imorgon, bra att man får så mycket mat så de räcker till två mål:) Äggnudlar, kyckling,grönsaker, vitlök=MUMS! Sen har ja försökt å skrivit lite grann, känner mig lite stressad ang uppgifterna å då blir de jobbigt när man inte känner nån inspiration. Plus alla funderingar.

Bäst å försöka göra ett ryck till innan fruarna börjar:)

Måndag:)

Jaha sista veckan har börjat, har varit på studiebesök idag på MICA, de va intressant men man vart lite trött å sitta å lyssna i flera timmar. Och på torsdag ska ja ju få åka dit me eleverna också, ska bli skoj å se dem göra de olika sakerna på händelseriket. Sen tillbaka till skolan och Kjerstin följde me och kollade läget, gick ju bra de.

Blev bjuden på hemlagad midda sen av Bettan, trevligt å gott:) Sen har ja suttit å försökt plugga, fått lite gjort iallafall. Så nu är de väl bara att ladda för en ny dag imorn, tror de va bakning på schema, de gillar barnen. Men som tur är så äter vi inte upp de bakade utan det säljs till personalfika på onsdan, smart. Är ju jätte bra träning för barnen att vara med å baka, även fast de bara kan göra lite så är det ändå mycke för dom. Å ja får lära mig nya recept:)


Sov gott!

Laggis:)

Iallafall så va ja på något fränt i torsdags, 3D film Tintin, skit häftigt å trevligt sällskap, de gör vi om:) Kändes lite skumt å ta på sig brillor men kul:) En rolig upplevelse.

Igår så kom sambon in till stan och hämtade mig, skönt å inte behöva åka buss, då passade han på att klippa sig också. Sen blev det en kyckling burgare, gott:) Sen for vi hem, skönt att komma hem, nu är det bara en vecka kvar, trivs ju bra  å jätte bra praktik men det ska ändå bli skönt att de snart är klart:)

I tisdags firade m och p 25 årig bröllopsdag, så idag är vi i laggis, syrran är också hemma, jätte härligt å träffa henne me:) Så nu vi har varit och bowlat och sen ska vi iväg på stekhuset och äta, mums:) Gick sådär å bowla men de är kul ändå, träffade ett bowlingproffs som heter Urban, tack för att du gav oss tips, jättekul å se honom, har sett han på ja vet inte när:)

Trevlig helg:)

Lilllördag:)

Sitter å lyssnar på lovesongs å drömmer mig bort♥...................


Skulle ha pluggat men känner ingen inspiration. Sen blire tv för hela slanten, bonde och greys:)


Tjohoo!

Japp ännu en dag är gjord, haft en bra dag men det är faktiskt roligare när det är skola, är ju fritids denna vecka på apu`n, är som ingen ordning känns de som, idag har vi varit ute ganska mycke, himla härligt väder, inte vanligt att de är 10 plus i november. Skulle ju behöva komma lite kyla, så det blir hårt i backen innan snön kommer, vill ju ha en bra vinter iår.

Idag firar mor och far 25 årig bröllopsdag, så på lördag ska vi ut och äta, tror vi iallafall, de har hittat på nåt som vi inte får veta vad det är, skoj. Å kära syster kommer hem i helgen, härligt, har ju inte träffats sen augusti.

Idag när ja hade slutat så tog ja en prommis ner på stan och träffade Bettan, vi åt och gjorde några inköp, hon gjorde ett riktigt fynd hon:) Sen gick vi till henne å plugga. Å nu är ja tillbaka i lgh. Gillar ju inte att gå i mörker men nu har ja blivit lite van. Lite musik i öronen å sen bara går man:)

Har tappat bort ett papper, irriterad blir man då, suck!

Nä kolla dumburken lite kanske innan man ska dejta john blund å drömma sig bort:)

RSS 2.0