Onsdag

Åh vilket fint väder det har varit idag! Jag älskar våren, och att det är ljust så länge på kvällen, är nog bästa årstiden nu:) Idag har jag jobbat, va en kanon dag. Hittade på ett eget recept idag till middan. Kycklingfile fylld med soltorkade tomater toppad med cremefrech me paprika/chili och klyft potatis till, mumma va det:) Roligt när man kommer på nåt nytt.

Ikväll va det vägning igen, mer å mer muskler, snart har man bara muskler,hihihi. Nä så är de inte men iallafall så är det sista gången nästa vecka. Himla rolig grej har de varit, mycket skratt:) Ingen förändring på sambon, stackarn:( Har zumbat ikväll också, tog de kortare passet idag och sen lite situps. Imorn ska ja plugga, kanske en sväng till hammarn. Nu blir de snart sängen.

Gnatt

Skola:)

Japp idag har man varit till bräcke på skolan, gick ju bra de, fick träna på att ta blodtryck men de är svårt tycker jag, man hör ju så himla bra me stetoskopet,å då menar ja allt! Fick sticka oss själva i magen, kändes inte:) Sambon är lite sämre idag, har svårt att äta;( Ser jobbigt ut, hoppas de släpper snart. Imorn blir de ett arbetspass på hemtjänsten:) Oj oj har inte suttit me nå skolarbeten idag heller, måste skärpa mig! Men har kört zumba ikväll, jobbigt men skoj är de:) Dags å natta nu.

Sov gott!

Tidsbrist!

Ja de lider jag av, vill ha mer tid, tur att inte alla veckor är som förra. Har knappt hunnit fatta att de varit helg. Stadsresa, besök, jobb och natt jobb:) Och igår blev min sambo dålig, han har fått nåt virus som har satt sig på nån ansiktsnerv, så hela höger sida är som sne,stackarn. Hoppas han blir bra snart:) Man blir som lite orolig när de där virusen sätter sig på ställen man inte varit med om förut. Nä nu måste ja ta tag i skolarbete, känns inte som man är på topp efter nattens jobb men men de måste ju göras. Imorn bär de av till bräcke på skolan:) Undra om vi ska träna på att ta venprover igen:) Ska ju snart ut på praktik, ska bli intressant.

Hej hopp!

Nöjd

Så där ja, nu har ni fått se några bilder från mitt modellande, de va ju tok skoj de. Jaha veckan fortsätter att springa iväg, fattar inte att de måste gå så fort. Känner mig nöjd me veckans klädförsäljning:) Jätte skoj att Malin också har varit med på två kvällar:) Imorn blir de nog en sväng till stan me kärleken, äta nå go mat kanske. Och passa på att handla lite. Måste bara säga att jag gillar olika slags väder men den här jäkla BLÅSTEN får ja spunk på snart,hatar när de blåser. På sommarn kan de ju vara skönt om de fläktar lite men de har ju varit storm senaste dagarna:( Ibland får ja spunk på vissa saker bara så ni vet:) Nä nu ska ja lägga mig å läsa tror ja.

Sov gott!

:)


De va skoj å vara modell:)


Nämen de där är ju jag:)

Modell för en dag:)

Lyckad kväll:)

Började dagen med sovmorgon me sambon,mys. Härligt å äta frukost tillsammans, sen fick vi besök av bästaste P och sen fick jag mer besök. Tiden bara rinner iväg. trevlig klädvisning ikväll också med fd arbetskamrater, dom är så härliga:) Har kört zumba nyss, bra roligt de å trött blir man:) Ska få jobba några pass framöver också, blir kul.
Bäst å sova lite så man orkar me morgondagen,

Go natt!

Tröööt!

Ja de är jag idag, men de är ju inte varje dag som de är intensivt. Blev en lyckad kväll igår, mycket skratt:) Nya kontakter, trevigt folk. Kände mig så glad efteråt:) Har varit på skolan idag, har varit segt, å snart ska jag iväg å jobba ett kvällspass:) Imorn blir de visning igen, här hemma på byn.

Gasen i botten:)

Oj va dagarna går fort!

Ja vill ha mer tiiiid. Snart bär de av mot laggarberg, först ett stopp i hällesjö, hämta upp en vän.Sen gasar vi neröver. Ska bli klädvisning och aloe vera visning,skoj:) Helgen har bara rusat iväg. Va ju så himla fint väder igår, vi va på mellansjön å fiska å grilla korv, härligt. Imorn skola å jobb på kvällen. Nä nu ska man slänga i sig lite lax och grönsaker.

Vi ses!

Nöjd:)

Är nöjd me gårdagen, va jätte kul me modell för en dag. Jätte skoj att bli sminkad, synd att de inte gjorde håret också.Kommer kanske bild sen, har inte riktigt lärt mig allt här än:) Idag har vi pysslat inne, soligt värre ute men tok blåser ju. Hoppas på att blåsten dragit bort tills imorn så vi kan ut å grilla korv. Har packat upp kläder idag, säljer ju capri collection kläder för den som inte visste om de:) Ska bara sälja en vecka i vår, känner att ja vill lägga all tid på skolan. Mycket fina kläder i vår tycker jag. Jörgen har flyttat kökslampan idag så nu ser de bättre ut, vi har flyttat in en köks soffa som har stått i hallen. Ska skrapa och måla den till sommaren. Har inte zumbat på två dagar, har lite abstines:) Kanske man ska köra ett pass nu:)

Trevlig kväll!

Bakar, lagar mat, pluggar:)

 Ja de är precis vad jag gör idag, har en morotskaka i ugnen, första gången jag gör en sån. Sen ska jag göra gratäng med kassler, potatis och morötter.Gott gott!! Ska iväg och jobba ett kort pass ikväll också, är full av energi idag. Har hunnit med ett pass me zumba också. Har även knåpat på psykologi uppgiften, svårt ämne men ändå intressant. Oj oj va jag har gjort mycket idag, kommer nog somna som en stock ikväll. Snart kommer nog sambon hem, längtar:) Känns som denna vecka har gått så himla fort, vill stanna tiden ibland.Nu luktar de bak, måste nog gå å kolla:)

Hej svejs!

Jihooo vilket väder:)

Oj oj vilka fina dagar, ska ut på en prommis nu, har suttit vid datorn och renskrivit lite, skulle behöva skriva mer men ja bara måste ut en sväng först. Ska nog köra lite zumba sen också. Är ju så jäkla skönt när man tränat klart meeen de är svårt, har svårt med höftrörelserna.

På me broddarna å ut:)

Skola:)

Sitter å väntar på min klasskamrat, snart drar vi till Bräcke på skolan. Har omvårdnad idag, får se om vi får sticka lite kanske:) Ska jobba ett kort  pass ikväll också, blir skoj har inte jobbat sen i januari. Åh solen skiner så fint idag också, va -16 förrut, men det blir säkert plus framåt dan. Blev ganska bra plugat igår, man vill ju hinna göra så mycket, dagarna räcker inte till.

Ses!

Sooooool:)

Vilket jäkla fint väder, ja bara älskar denna årstid:) Idag blir det nog både zumba och prommis. Men först måste ja plugga. Skrev ju fel förut, de är ju på fre jag ska på modell för en dag. Ska bli kul, sen till veckan blir det klädvisningar, är ju skoj. Har tre dagar inbokade:)

Hörs sen

Borta bra men hemma bäst:)

Vilken härlig helg vi haft, super fint boende i björnen, trevligt sällskap och strålande väder, lite blåsigt men fint ändå. Om man ändå haft en stuga där uppe:) Oj va vi har åkt, Jörgen är ju tok bra på slalom han, å jag plogar men men jag bröt inga ben iallafall och är faktiskt stolt över mig själv att jag vågade åka i fjällen. Vissa backar va ja skitskraj i men kom ju ner hel iallafall:) Är ju fantastiska backar i björnen och ullådalen, vill dit igen. Nu blir de till å ladda om för en ny vecka, imorn blir de till å plugga:)

Hej hopp!

1,5

Gick ju bra ikväll, 1,5 kilo ökning i muskler och ökat i vattnet, känns bra. Nu ska ja packa lite inför morgondagen. Snart kommer sambon hem:) Ska förresten iväg på modell för en dag om två veckor, det ska bli kul:) Har alltid velat bli fotat av en riktig fotograf. Nä har inte tid med detta nå mer idag.

Vi ses!


Mätt:)

Idag blev det en kycklingsallad, en enkel sådan. Tog me solroskärnor oxå, de va gott. Lite trist å äta själv, men Jörgen kör em denna vecka, han skulle åka neröver ikväll och byta lastbil, hans har varit på verkstan. Imorn bär de av , ska bli härligt. Hoppas vädret blir toppen, hur som helst så blir de skönt me lite miljö ombyte, man behöver det ibland. Snart ska ja iväg på bibblan å träffa Bettan, vi ska kompletera ett grupparbete, sen blir det vägning. Se om man klara sig denna gång, fick böter sist, druckit för lite vatten. Blev ingen zumba idag, har kört de två dagar i rad, är svårt men kul å jobbigt. Slog på stereon å dansade lite och höll i hantlarna, de va jobbigt de också, sen blev de lite situps. Hej svejs!


Hej hej!!

Tog visst å startade en blogg ja, de blir ju kul:) Sen om nån kommer att läsa den de vet man ju inte. Är ju som sagt nybörjare här så till en början kanske de blir lite tokigt här och där. Nybörjare är jag även på slalom, va till backen och tränade lite ikväll, men höll ju på att blåsa bort:) Ska ju åka till fjälls på tors, oj oj hur ska ja ta mig ner för backarna, eller ner kommer man ju alltid men hur de kommer att se ut det vet man inte, roligt blir de nog iallafall. Man kanske måste ta sig nåt starkt innan så man slappnar av i benen, har ju en förmåga att spänna mig som en sträng, är ju så skraj att de ska bli störtlopp:)

Gonatt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0