Skallebank.nu

Typiskt att man skulle få huvudvärk idag då, ska ju snart iväg på föreläsning och ikväll på kurs i bräcke, hoppas verkligen den släpper.

Igår fyllde ja år och dagen spenderades i slalom backen, fan va vi skratta å hade skoj ja å P:) Sen på kvällen blev de tårta me vännerna och svärisarna, mycket trevligt:)


Feeeeest;)

Ja igår hade vi en riktig brakfest å fan va kul vi hade:) Drack bla mora nisse, de va skit gott! Lätt att dricka för mycke då:) Vi skratta så man fick ont i magen å dansa så vi vart svettiga, kul kul kul!

Idag är jag inte på topp, hmmm undra varför:) Men det känns iallafall bättre nu framåt kvällen. Underbara vänner vi har, trivs så bra me er:) Jag hade gjort taco paj och kyckling paj som vi smaska på:)

Imorn blir de nog slalom backen, sambon ska vara där och jobba som liftvakt:) Å sen blir de tårta:)


Nä nu blire soffan igen, min bästa vän idag den!

Hej å hå:)

Oj va dagarna rinner iväg:) Har haft lite firande i förväg av födelsedagen, mycket trevligt, blev så glad att så många kom:) Har varit på mitt favvo ställe också, arbetsförmedlingen:) Man kan ju bli galen alltså.

 Snart ska ja iväg å jobba ett kort pass, alltid något:) Annars har ja inte gjort så mycke, laddar för lite fest till helgen å slalom kanske å tårtätning:)

Hejs!

Heeelg:)

Idag har ja misslyckat me lite bakning Men man kan ju inte vara bra på allt, blir så ibland, nu undrar ni säkert "va skulle hon baka då tro, som gick åt skogen" jo jag skulle göra en morots rulltårta, ja å sen gick de inge bra. Bara att ta nya tag:)

Har haft fika gäster hela dan trevligt:)

Ihelgen blir de nog slalom backen, hoppas vädret blir bra å inte för kallt å inte plus grader heller, sol och 8 minus vore perfekt de:)

Trevlig helg!

Äntligen:)

Idag fick jag äntligen fika me min kära vän, har inte setts på flera dagar:) Mycket trevligt va de:)

Har haft turen att få jobba senaste dagarna, har gått tokbra de:)

Nu håller ja på å laga mat, idag är det kyckling som gäller. Sen ska jag nog baka tror ja, ska ha lite gäster på söndag så då är de bäst att ladda upp me lite hembakat:)

Känner mig väldigt nöjd me allt för tillfället:) Å snön den faller så fint, himla fint me vinter, fast inte när det är plus grader som det har varit i några dagar men idag är de minus. Man är ju van att det brukar vara ca 20 minus i januari, är de vinter ska de fan inte vara plus grader tycker ja, blir så blaskigt å moddigt. Fast ja längtar till april/maj, de är de bästa månaderna tycker ja, när man känner att solen börjar bli varm och man kan sitta ute å fika och grilla:) I love vårkänslor:)

Trevlig kväll:)

Plogen Karro:)

Vilken dag de va igår, så jäkla fint. Va ute hela dan i skidbacken, åkte mycket och okey jag plogade men jag tycker det är skoj och jag kommer ju ner och har faktiskt ökat farten så det kanske tar sig:) Det vart en heldag med goda vänners sällskap för på kvällen va vi till Hällesjö och hade trevligt:) Blir impad av de små krabaterna som lär sig åka slalom, dom är ju inte rädd för fem öre, störtlopp direkt, hahahaha:)

Ja imorn är de ny vecka igen, får se vad denna har att bjuda på, jobb, fika,städning, tvättning, ja man vet aldrig:) Idag blir de pasta till midda, ska försöka orka träna också:)

Trevlig söndag på er:)

Nervös igen då:)

Ja imorn ska man göra ett nytt försök med slalomkarriären, blire plog iår igen eller kommer man få till nån stil tro. Återstår väl att se:) Är ju så jäkla feg, vågar inte släppa på, är sååå skraj att det ska bli störtlopp och jag bryter nåt ben:) Hur som helst ska de bli skoj:)

Idag va vi till Berners en sväng så nu är bilen ok. Blev lillänge en sväng också sen bar de hem igen:) Va inte på nå spenderar humör idag eller rättare sagt plånboken tyckte inte att jag skulle shoppa, typiskt att den ska vara så tjurig ibland:)


Nu så:)

Det är ju så underbart när man tar fram ljusstakar och allt vad julen innebär men jösses va skönt det är när man har fått bort allt igen, NU kan våren få komma! Har bara gardinerna i köket kvar, tar dom i helgen:)

Har blivit bjuden på midda i två dagar nu, kändes lyxigt:) Ni skämmer bort mig:)

Igår fick jag mina betyg, känner mig nöjd:) Å jag som inte trodde jag skulle klara utbildningen, ja va nog inte helt dum då iallafall:) Längtar tills min nya kurs börjar:)

Imorn blir de stan en snabbis, Berners:)

Period

Visst är det lustigt hur man gillar vissa saker i perioder, har en musik period nu, lyssnar hela dagarna och kvällarna, bara sitter och njuter eller motionerar och diggar eller tok dansar för mig själv:) Sen kan det dröja jätte länge till nästa gång, bra konstig vi människor ibland. Sitter och lyssnar på svenska ballader nu, finns många bra låtar, blir lite danssugen, kanske man måste åka på lite dans till helgen:)

Imorn ska jag iväg på en träff och sen skulle jag ev bli bjuden på midda, inte helt fel så där på en onsdag:) Nä träna lite kanske nurå:)

Hej Hej:)

Tok bra helg har jag haft, den har bjudit på tårta, många skratt, mycke tok:) Har varit me Hällesjö borna mest hela helgen och hunnit me midda hos svärisarna:)  Idag va jag och Malin på en stök resa, trevlans:) Sen har ja tränat, sköööönt:) Så härligt efteråt:)

Fan va kallt de va imorse -22 och när jag kom till Hällesjö -27, så himla kallt behver de väl inte vara tycker jag:) Blir inte klok på vädret, ena dan plus å sen minus å sen varmt igen, tror vi kommer få sämre vintrar tyvärr:)

Idag fyller sambon år men han jobbar kväll så vi väntar me tårta tills jag fyller:)


Afton:)

Skotta snö, fika me vänner, tvätta, träna,  ja de är va jag har gjort senaste dagarna:)
Längtar tills min kurs börjar, ska bli intressant, Utvecklingsstörning/funktionshinder:) Längtar inte tills jag ska anmäla mig till a-kassan. Känns som de kommer bli struligt, helt idiotiskt att man sen ev inte kommer kunna jobba. Men de ska jag inte tänka på nu.

Håller på att ladda för ett arbetspass nu, hoppas vägarna är skottade:)Man kan säga att det är snö nu iallafall, ca 75cm:)
Tacka vet ja vintervägar,när dom är så här fina:) Då älskar jag vintern:)


Hoppas ni får en trevlig afton, vi ses:)

Ja jävlar:)

Va det snöar! Måste ut ikväll igen och skotta. Trist när det inte blir riktigt ljust på hela dan, hade behövt sol idag eller en strålkastare för att mina planer skulle gå bra:) Men men man får ju inte bestämma allt:)

Strax blire träning:)

Dagens middags tips: Pasta med egengjord kebabsås me curry, smaskens!

Jobbigt

Blev inte människa på hela dan igår, kändes ganska bra på förmiddan men sen blev de värre:)

Ler fortfarande för mig själv över va lyckad fredags kvällen blev, underbara vänner. Så härligt när man känner att allt stämmer in så bra mellan vissa personer, man skrattar och har skoj:)

Idag har jag mest suttit i soffan, fan va lat jag är men imorn då ska jag ta mig i kragen. Hoppas på lite jobb i veckan och lite trevliga träffar:)


RSS 2.0