Bra dag

Igår va ja och P till hammarn och fika å kolla in lite kläder, blev ett inköp, ett svart linne:) Sen for vi å bada i Övsjö med trevligt sällskap, jätte skönt i vattnet, som vanligt brände solen mig, men man är ju van:)

På em blev de värsta åskvädret, inte kul, den slog ner i en by bortöver. Sen blev vi strömlös precis när ja skulle till å göra mig klar för kvällens dans, ja de blev ju som de blev, man blev tvungen att sätta upp håret i en svans.

Kvällens band va Voyage, ganska bra faktiskt, men från start va de så glest på golvet, men de tog sig, vet ej hur många inlösta men ca 200 skulle ja gissa. Tyckte de va för mycke fylla där igår, vart så stökigt på dansgolvet. Med så pass lite folk så ska de inte vara bökigt å dansa men folk dansa in i varann alldeles för mycket. Sen blev de strömlöst vid halv tolv, så då tog de å spela akustiskt, helt ok. Sällskapet va som alltid trevligt:) Blev lite bugg igår också, herregud de va längesen, men de gick väl så där,man kommer av sig när man inte buggat på ett tag, men de är skoj:)

Snart ska ja iväg och jobba ett kvällspass, känns inte så kul. Inte alla dagar man är på topp humör å idag är en sån dag man bara skulle velat gjort ingenting, suttit i solen å löst korsord kanske:)

Trevlig dag på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0