Laddad? Nej

Känner mig inte laddad för mer praktik, vill göra så mycke annat ja. Har nyss kommit in från krattning, har varit ute i 2.5 tim. De är ju så skönt ute, har haft linne hela dan å de är bara 25 april. Idag hade vi sovmorgon, skönt efter att ha klivit upp tidigt hela förra veckan och i helgen.

Vi har ju så liten gräsmatta, ja men visst va:) Har börjat me baksidan å får väl se om ja tänker ta nåt framför huset, är tjockt som en hö lägda där:( Önskar att de va en finare gård, är ju så fint inne i huset men ute... suck.

Har även funderat på om vi ska försöka få till en uteplats i år, tänker inte sitta på vår fall färdiga brokvist i sommar. Skulle bli bra me lite trall framför köks fönstren, så kan man ställa ute möblerna där och kanske ha en parasoll och en typ vindskyddsvägg, kan bli bra tror ja. Och en fin blommurna brevid, kanon:)

Undra om man kan somna ikväll, är 23.7 grader inne, även fast fönstren har varit öppen hela dan. Brukar drömma så konstigt när de är varmt. Nä nu blire en dusch å invänta sambon som är på bäverjakt.

Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0