Stan:)

Idag tog vi bussen in till stan, tog bara två timmar:)Hihihi:) Hämtade skodan som fått tonade rutor, jätte bra blev de tycker ja:) Ser lite sportigare ut nu:) Va en sväng på stan också i väntan på att hämta bilen,köpte en tröja att ha på jobbet för 39.50, helt ok:)Bra me halva rea priset, fast ja tycker de är ganska jobbigt ibland å titta bland rea kläder, brukar vara så rörigt, men denna tröja hängde precis framför ögonen:)

Fikade på Thörners, räkmacka, inte nöjd me den, va så in ihelskotta me majonäs på så de smakade bara majjo till slut:(:

Sen när vi kommit hem fick vi kaffe besök, trevligt:) Måste skärpa oss, träffas alltför sällan!

Till midda idag stekte ja pannkaka, gott gott. Imorn är de onsdag=hällesjö, 2 ggr kvar=snart är sommarn slut,vill inte att sommarn ska vara slut än, vill ha mer värme:) Funderar på att åka till kovland på jannez i slutet på månaden, skulle vara skoj om de blev en dejt me fd arbetskamrat(en av de bästa som finns att jobba me). Ni som ja jobbar me nu är också jätte bra å ni som ja jobbade me på ica också. Men de va nå specielllt å jobba me C, de bara funka så himla bra:) Tänker ofta på dig♥

Nu blir till att ta reda på disken, sen film ikväll igen:) Å lite korsord kanske, köpte en ny penna idag som ja ska inviga:) Imorn är de jobb som gäller:)

See you!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0